FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV / Florentin Petre, scouter şi PR al clubului Dinamo

Florentin Petre a fost numit scouter al clubului din Ştefan cel Mare
Florentin Petre a fost numit scouter al clubului din Ştefan cel Mare

Articol de - Publicat vineri, 29 iulie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 29 iulie 2011 17:38

Fostul mijlocaş dinamovist Florentin Petre a fost numit scouter al clubului din Ştefan cel Mare şi a fost anunţat că se va ocupa şi de imaginea formaţiei dinamoviste.

Petre, 35 de ani, care s-a retras în această vară din fotbalul de performanţă de la Victoria Brăneşti, va urmări tineri din toată ţara care pot ajunge la Dinamo, va fi desemnat să participe la emisiuni televizate ce vor avea ca subiect evenimente de la Dinamo şi la diverse acţiuni ale clubului.

Asta pînă cînd "Piticul" va termina Şcoala de antrenori şi va putea prelua o funcţie de antrenor la juniorii lui Dinamo.

"Toată lumea ştie că Dinamo e echipa mea de suflet şi nu îmi imaginez să lucrez în altă parte. Mă bucur că mi-am găsit un loc aici şi sper să ajut clubul cît mai mult. Sper să descoperim şi să creştem cît mai mulţi jucători tineri, să avem împreună cît mai multe performanţe, aşa cum îi stă bine lui Dinamo!" a spus Petre pentru GSP.ro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
raresionut
raresionut  •  31 Iulie 2011, 20:08

trompeta e mama ta bai rahat pansat

ditfloris
ditfloris  •  29 Iulie 2011, 20:12

bravo Petrica! Invata si vei deveni antrenorul echipei de suflet...

holland
holland  •  29 Iulie 2011, 18:08

toate trompetele fomiste in functii.....pai asa sa nu credeti ca faceti performanta...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează