FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

EXCLUSIV Gaz Metan a găsit înlocuitor pentru Cristi Pustai: "Trebuie să aduc echipa pe locul 7"

Articol de - Publicat marti, 22 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 22 ianuarie 2013 18:21

Gheorghe Mulţescu este noul antrenor al celor de la Gaz Metan Mediaş. Fostul antrenor al Astrei i-a luat locul lui Cristi Pustai pe banca medieşenilor, "profesorul" alegînd să plece la Pandurii.

Cristi Pustai a stat pe banca celor de la Gaz Metan 5 ani, însă în această iarnă a părăsit echipa. Oficialii clubului nu au stat mult pe gînduri şi au şi găsit înlocuitor.

Gheorghe Mulţescu, cel poreclit ironic "Smurdul" de Mircea Rednic, vine la Gaz Metan cu un obicetiv clar, salvarea de la retrogradare. Antrenorul de 61 de ani a fost principal la Astra în turul campionatului, însă a fost înlocuit rapid, deşi a dus echipa pînă pe locul 2, avînd o serie impresionantă de victorii.

Mulţescu va avea un contract pe un an şi jumătate, iar secunzi vor fi Dan Matei şi Ştefan Varo.

"Ne-am înţeles, mîine mă duc la Mediaş să semnez. Gaz Metan e o echipă cu un potenţial imens, abia aştept să încep treaba. E acolo în zona nisipurilor mişcătoare, dar sper să remediem rapid situaţia. Obiectivul meu este locul 7", a spus Gigi Mulţescu la DigiSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
dereu
dereu  •  28 Ianuarie 2013, 16:24

alegere buna a facut gaz metan multescu e un om serios si stie si meserie..doar ca il cam iau de fraier unii .dar sincer ne bucuram ptr el..fortza mediaaaaaaaaaassssssssssss

amadeo40
amadeo40  •  23 Ianuarie 2013, 11:23

Bravo domnilor de la Gaz Metan.! Felicitari pentru alegerea dvs. in persoana d-lui Multescu pentru postul de antrenor. Dupa parerea mea santeti singura persoana juridica care aveti conducatori cu mintea la cap. Inca odata BRAVO !!!!

valyomanyd
valyomanyd  •  23 Ianuarie 2013, 00:53
Postat de gymd pe 23 Ianuarie 2013, 00:35

in momentul de fata (PREZENT) CEL MAI BUN ANTRENOR DIN LIGA 1 ESTE CHIAR GIGI MULTESCU, M-AM UITAT LA TOTI TEHNICIENI DIN LIGA 1, NU CRED CA E VRUNUL LA NIVELUL LUI NEA GIGI, POATE DOR REGHE si ILIESTA atat, eu sunt dinamovist si imi pare rau ca nu a venit la noi, cu tinerii DINAMO RENASTEA

Daca ai spus "Iliesta" in loc de Ilie Stan, 100% esti stelist ! :)))

Vezi toate comentariile (25)
Comentează
Close