FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV GSP » Bonetti îi răspunde violent tehnicianului de la Astra: "Mulţescu? O marionetă!". De ce a făcut gesturi obscene

Articol de GSP - Publicat luni, 03 septembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 03 septembrie 2012 19:10

Dario Bonetti e în Italia. Se întoarce miercuri. De la Roma, singurul antrenor străin din Liga 1 a ales Gazeta Sporturilor să răspundă unor oameni din fotbalul nostru şi să anunţe că după acest material exclusiv va intra în silenzio stampa pînă la finalul sezonului!

Dialogul a fost iniţiat pe sms. I-am cerut permisiunea să-l sun, să reacţioneze la acuzele ce au apărut la adresa lui, după eşecul de la Ploieşti. Bonetti spune că nu ştia nimic despre reacţia dură a lui Gigi Multescu, tehnicianul Astrei etichetîndu-l pe Dario "o ruşine de antrenor!": "Cine e acest Mulţescu? Aaa, antrenorul Astrei... Aşa a spus despre mine?! Ciudat, mai ales că înainte de meci am mers la banca lor şi am întins mîna tuturor celor de acolo. Asta ţine de respect. Dacă avea ceva cu mine, ar fi putut să arate că e bărbat şi îmi spunea atunci, în faţă. În cazul în care a declarat acele lucruri despre de mine, îi răspund că e o marioneta! O marionetă ghidată să joace într-un anumit fel. Nu mă intersează cine e el, dar nu pricep de ce vorbeşte despre echipa mea, atît timp cît eu niciodată nu mi-am permis să analizez altă echipă. Pînă şi o marionetă ca el trebuie să înţeleagă asta!".

"Mi-au înjurat familia"

Dario a ţinut să explice şi gestul făcut la sfîrşitul partidei, cînd a arătat degetul mijlociu către spectatori: "Le cer scuze tuturor celor care se uită la fotbal. Nu am mai făcut aşa ceva şi să fiţi siguri că acel gest nu îl voi repeta! Mi-a fost greu să mă controlez pentru că acei 4-5 oameni m-au înjurat tot meciul, influentaţi probabil de atacurile mediatice la adresa mea. M-au înjurat pe mine, dar mi-au înjurat şi familia. Dacă se opreau la mine, nu era o problemă".

Antrenorul de 51 de ani adaugă că pentru el importantă e doar părerea fanilor dinamovişti: "Mă interesează ce spun suporterii care vin la meci şi plătesc să vadă munca mea şi a echipei. Noi muncim pentru ei. Sînt liniştit pentru că ei ştiu mai bine decît toţi ce este Dinamo acum. Sînt aici pentru a face o echipă competitivă cu bani puţini sau chiar fără. Încerc să-mi fac treaba cît mai bine şi onest. Nu furăm nimic. Dinamoviştii adevăraţi stiu că sînt persoane care mă atacă din interes. E un atac mediatic. Vor să mă facă să plec din Romania, dar sînt liniştit".

"Nu avem şanse la titlu"

Bonetti a ţinut să le dea replica şi celor care contestă calitatea jocului lui Dinamo: "Acum nu putem mai mult. Cine mă critică nu se pricepe prea mult la fotbal sau nu vrea să ţină cont de mai multe aspecte demne de luat în seamă. Atenţie, am jucat 5 meciuri în 15 zile! Noi nu avem 30 de jucători cum au CFR, Petrolul, Vaslui sau altii care luptă pentru titlu. Fără 4 sau 5 jucători în plus nu avem mari şanse să luăm campionatul. Mai atrag atenţia că am avut 4 meciuri în deplasare şi numai două acasă. Avem 11 puncte şi sîntem peste CFR şi Vaslui! Ştiu că asta deranjează".

"La Ploieşti nu am jucat bine, nu pot nega evidenţa, dar am mers la acest meci după numai 72 de ore de la precedentul. Lotul pe care-l avem nu ne permite să rezistăm în acest ritm"
Dario Bonetti, antrenor Dinamo

"Nu doar noi am pierdut imediat după partidele din cupele europene. Şi Inter a pierdut acasă, şi Udinese, Vasluiul abia a făcut egal... Şi-atunci, care-i problema?!"
Dario Bonetti, antrenor Dinamo

Scene incredibile în stadion, după Hermannstadt - Poli Iași! Sibienii își acuză echipa de non-combat: „Blatiștilor!”

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (195)
supersolo
supersolo  •  04 Septembrie 2012, 14:21

Crezi ca nu vb romaneste? eu nu as fi asa sigur...bine ...nu vb perfect dar ...nu uita ...primele cuvinte ce se invata intr-o limba sunt cuvintele murdare...si asta am invatat-o pe propria exoerienta...de altfel Bonetti vb romana binisor....cu erori ..dar e ok ..

sanduard
sanduard  •  04 Septembrie 2012, 13:52
Postat de dog_one pe 04 Septembrie 2012, 12:34

SINGURA SOLUTIE JUCATORI STRAINI. EI AU ALTA MENTALITATE.

da au mentalitate de smecheri,nu avem grija de tineret,se promoveaza juniori pe pile nu pe merit,antrenori de la copii nu sint platiti cum trebuie si atunci isi rotunjesc salariile din bani primiti de la parinti cu dare de mana si copii fara talent.

sanduard
sanduard  •  04 Septembrie 2012, 13:48

Boneti vrea sa para smecher,dar a cazut de pe magar,daca nu vorbeste romineste de unde stie ca cineva i-a injurat familia.apai uita sau se face ca uita cine este Multescu care l-a batut si cand era la Petrolul.cine afirma acum numai dupa cateva etape ca renunta la lupta pentru titlu este un ,,Broscan raios pletos".Gestul cu degetul il pune langa M.M.Stoica doi lingai care linge unde a sciupat. Pacat dinamo merita mai mult decat acest fante de ,,ferentari"

Vezi toate comentariile (195)
Comentează