FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

EXCLUSIV GSP! Hizo către Temwanjera: "Îţi scot un dinte cu patentul!" :)

Mike se plînge, în glumă, după loviturile încasate de la
Mike se plînge, în glumă, după loviturile încasate de la "Dulău"

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 iulie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 02 iulie 2011 21:40

Hizo se amuză pe seama lui Temwanjera, care îndrăzneşte să mai comenteze la antrenamentele "plăieşilor".

Multă transpiraţie, muncă şi seriozitate găseşti la antrenamentele Vasluiului, unde Viorel Hizo, un dirijor experimentat, vrea să aducă primul trofeu din Moldova. Pentru asta se munceşte pe brînci. Chiar şi vedetelor braziliene Wesley şi Adailton le trosnesc oasele.
Pînă să îşi îndoaie genunchii, jucătorii se aliniază în faţa antrenorului. Hizo îi ceartă, cu zîmbetul pe buze, de cum au păşit pe gazon: "Cînd vă văd că intraţi pe teren cu mîinile la spate, mergînd agale şi cu capul în pămînt, mă ia răul! Vedeţi vîrful muntelui?! Acolo vreau să vă uitaţi şi să vă doriţi să ajungeţi. Gata, hai la treabă!".

Încep exerciţiile cu mingea. O păcăleală: de fapt, sînt fizice. Omul din centru care aleargă după balonul plimbat de ceilalţi trei colegi în triunghi termină cu limba scoasă după 5 minute! "Pauză zece secunde!", strigă "Dulăul". Wesley se ia cu mîinile de cap şi-l pufneşte rîsul: "Pauză zece secunde?! N-am mai auzit asta". În timpul ăsta, antrenorul îl ia la ochi pe Temwanjera. Se face că-l loveşte cu pumnul, Mike ţine gardă, dar se trezeşte cu un picior în tibie! Se freacă, rîde şi reintră la joc.

La antrenamente nu auzi nici o înjurătură, nimeni nu vorbeşte cît timp se lucrează. Lui Temwanjera îi scapă o vorbă către Wesley. "Mike, nu mai vorbi că nu ştiu ce-ţi fac! Îţi scot un dinte cu patentul să te potoleşti!", se amuză Hizo. Apoi se ia de Milisavljevici: "De ce stai cu mîinile în şold, ai văzut ceva reduceri la mall?". Băieţii continuă exerciţiile de finalizare: centrări de pe stînga şi de pe dreapta, iar ţintele Wesley, Gerlem, Adailton, Mike şi Zmeu scutură plasa.

Gata, după o oră şi jumătate se aude fluierul. Toţi se duc la stretching, dar nea Vio se ia de Mike: "Unde fugi, du-te şi adu mingea?". "Dar de ce doar eu, toţi au dat-o mai departe!", se scuză africanul. "Bine, atunci adu-le pe toate!", încheie antrenorul, iar atacantul se conformează, cu zîmbetul pe buze ca de fiecare dată.

Kuciak se ţine tare
Portarul Dusan Kuciak a efectuat vizita medicală la Legia Varşovia şi nu vrea să revină la antrenamentele Vasluiului, deşi mai are un an de contract cu moldovenii. Pentru fiecare zi întîrziere acesta este taxat cu 1.000 de euro şi are termen din partea conducerii să vină în Austria în săptămîna ce urmează. Pînă atunci, Cerniauskas e favoritul lui Hizo: "E un băiat deosebit, foarte serios. E ca o fată şi uneori asta mă enervează, face tot ce-i spui şi nici nu ştii că e aici, aşa de liniştit e".

"Mike mi-e tare drag, e un băiat extraordinar de serios. De cînd a venit aici, şi-a dat şi sufletul. Nu e un jucător mare, dar e muncitor şi foarte util. Nu e om care să nu-l iubească la echipă" (Viorel Hizo, antrenor FC Vaslui)

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (6)
heraklis
heraklis  •  04 Iulie 2011, 00:54

Hooopa, comentariu excelent: Hizo vrea sa aduca primul titlu in Moldova ?Dar Otelul ce a facut ?

mateiserban
mateiserban  •  03 Iulie 2011, 20:52

lopez caro e antrenor cu performante in spania. l-ai vazut si tu 3 meciuri in liga vacilor si iti dai cu parerea aiurea. cum sa invete caro de la hizo? daca l-a dat porumbacu afara dupa 7 etape pt ca n-a mai avut bani sa-i plateasca salariul nu inseamna ca e un antrenor mai slab decat hizo

kromophobia
kromophobia  •  03 Iulie 2011, 12:13

Hizo e antrenor bun,merita o performanta mare cu Vaslui

Vezi toate comentariile (6)
Comentează