LIGA 1    •   

DINAMO

EXCLUSIV GSP » În Elveţia nu există cazul anunţat de Borcea!

 
de Denisa Mărginean   •   14 Mai 2012
 

Marius Constantin a fost titular în ambele întîlniri Dinamo - FC Vaslui, cîştigate de moldoveni: 3-1 şi 1-0

Pe site-ul Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne sînt prezentate toate cazurile judecate sau care urmează să fie analizate, iar pînă pe 18 iunie nu apare nici o speţă "Dinamo versus FC Vaslui".

Bomba aruncată de Cristi Borcea vinerea trecută în privinţa meciurilor Dinamo - FC Vaslui din acest campionat s-ar putea să fie una deja fîsîită. "Vom cîştiga la TAS demersul nostru făcut împotriva Vasluiului şi vom lua 6 puncte, iar moldovenii vor pierde 6 puncte pentru că nu aveau voie să-l folosească pe Marius Constantin", a declarat Borcea la Fanatik Show.

Acţionarul "cîinilor" a plusat: "Decizia se va anunţa în cîteva zile. Ştiu şi cei de la FRF, şi cei de la LPF. Eu nu vorbesc aiurea, mă ştiţi. Aşa că, spartani, nespartani, vom cîştiga 6 puncte, puteţi să le puneţi de acum în clasament".

De ce anunţul lui Borcea ar putea să se dezumfle? Pentru că pe site-ul oficial al TAS, la rubrica unde sînt anunţate cazurile deja judecate în săptămînile precedente şi cele ce urmează să fie analize pînă la jumătate lunii iunie, nu apare această speţă dintre Dinamo şi FC Vaslui!

Pe pagina de internet a Tribunalului de la Lausanne sînt prezentate toate disputele care urmează să fie judecate în următoarea perioadă. Cazul la care face trimitere acţionarul din Ştefan cel Mare nu e afişat în cele 5 săptămîni care urmează. Ultima judecată despre care există date e diferendul dintre Fenerbahce, pe de-o parte, UEFA şi Federaţia Turcă de Fotbal, planificată pentru 18 iunie 2012.

Inclusiv litigiul dintre FCM Bacău şi Steaua pentru Eugen Baciu e prezentat pe site, ca fiind judecat în 26 aprilie şi care urmează să aibă un verdict în următoarea perioadă.

"Astea că pierdem 6 puncte la TAS sînt fumigene marca Borcea, pe care probabil că l-a bătut soarele în cap la Miami" (Adrian Porumboiu, patron FC Vaslui)

"Cum să stau eu de vorbă cu unul care e născut la Valea Boului şi vorbeşte de vacile altuia? În plus, Borcea şi-a luat Bacalaureatul la 28 de ani, ce pretenţii să ai de la unul ca el?!" (Adrian Porumboiu, patron FC Vaslui)

 
Comentarii (58)
lorenzo77nc  (un comentariu)
nu apare nici o lista pe site.autoarea articolului mananca rahat.ultima decizie este de pe 30 aprilie ....nu apare nici o lista cu urmatoarele cazuri....
15 Mai 2012, 00:25   •   Comenteaza
bestfox  (211 comentarii)
Nu apare pentru ca cei de la TAS au refuzat sa judece cazul pentru ca Dinamo nu a contestat in termen util asa ca oamenii nici nu s-au sinchisit sa mai judece de aia nu apare la judecate si nici nu-l vor judeca vreodata de aia nu va aparea la capitolul in curs de judecare. Ce e asa greu de inteles? In ceea ce-l priveste pe Borcea omul incearca sa destabilizeze Vasluiul sa-l ajute pe nasul Becali.
14 Mai 2012, 21:56   •   Comenteaza
bakancsnet  (22 comentarii)
Inteleg ca Borcea minte.Dar oare de ce?Se te me ca nu mai scriu ziarele de el si va fi dat uitarii?Sau vrea sa agite apele si asa destul de tulburi al fotbalului romanesc.Sau traieste intr-o lume imaginara unde Dinamo iese campiona in fiecare an?
14 Mai 2012, 20:12   •   Comenteaza
conecterr  (2632 comentarii)
Postat de unmaker pe 14 Mai 2012, 18:43
oricum nu cred ca l-a crezut cineva ...
a fost unul care sarbatorea deja cand a anuntat borcea cele 6 puncte. logan isi zice
14 Mai 2012, 19:50   •   Comenteaza
bluered_sky  (1877 comentarii)
Postat de biancorossi pe 14 Mai 2012, 01:17
da, tocmai halise o supershaorma mai ardeiata si i-a venit ideea cu Tas-ul.
si din plictis, mai ales ca nici nu putea sa ragaie si sa scape de senzatia de satietate a babanei sale shaorme,
ce s-a gandit borcica: ia sa fac eu niste valuri in tribune.
pe urma l-a sunat pe nasisu:
vezi ma' nashe ce fin gigea ti-ai tras mata!
cand vin la B ma dai o tura cu maibahu' pe magheru, ca te sparg!
ala a hahait 23 de minute si 41 de secunde, l-a felicitat pentru suprema inteligenta si a garantat plimbarica solicitata ca recompensa de fidelitate conjugala extrema
....))))))
ai uitat sa mentionezi....era cu de toate :)))))))))))
14 Mai 2012, 19:05   •   Comenteaza
Comentează
Număr de caractere rămase: 700
 
Un serviciu oferit de
Cumpar deseuri de fier vechi bucuresti
Cumpar deseuri feroase si neferoase, personal calificat pentru dezafectat hale, baraci, garduri metalice, auto uzate, utilaje, etc. Asigur transport cu incarcare de la domiciliul dvs. Plata pe ...
Bucuresti/Bucuresti - pret 1,00 RON
Revelion 2015 Busteni
Busteni, Inchiriez patru camere cu bai proprii pentru perioada Craciun(minim 3 zile) si Revelion(minim 4 zile)
Prahova/Busteni - pret 0,00 RON
Vand CNC Holzher Evolution
Vand CNC Holzher Evolution nou 9 burghie verticale 6 burghie orizontale lama pt canale freza de 6 kw program de proiectare se poate vedea pe http://www.holzher-evolution.com/en/
Vrancea/Paunesti - pret 36.500,00 RON
Carabina cz 555 luxus+luneta bushnel elit 3200
Carabina Cz 555 luxus, pat din lemn de nuc masiv, cu obrazar icorporat, cal. 30- 06+ montura originala fixa de Cz cu inele de prindere pe 26, luneta Bushnel Elite 3200 cu reticul iluminat si reglaj ...
Cluj/Cluj Napoca - pret 1.695,00 EUR
Vand samsung champ gt-c3310
Vand samsung champ in orce retea foarte intretinut cu acesori la cutie. Am si alte telefoane de vanzare si cartele sim de cosmote la 27 lei de vodafone la 8 lei la 12 lei cu 2 euro casti de chat la ...
Olt/Slatina - pret 170,00 RON
Taguri: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 
Autori: A B C D E F G I J L M O R S T V