FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

EXCLUSIV Hagi vinde tot! 3 jucători de bază vor pleca în curând » Viitorul încasează 5 milioane de euro

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 iulie 2017 11:09

Gică Hagi se va despărți în curând de trei vedete de la Viitorul. În perioada următoare, Benzar va ajunge la Lazio, Coman deja are acord cu Benfica, iar Ganea e foarte aproape de a fi luat de Gâlcă în Arabia Saudită.

Viitorul va juca duminică Supercupa României, împotriva lui FC Voluntari, şi va avea şansa de a-şi trece în palmares al doilea trofeu din istorie, însă Hagi se pregăteşte să se despartă de 3 dintre cei mai importanţi fotbalişti ai sezonului trecut, cu aport determinant în câştigarea titlului!

Romario în Serie A, pe 2.000.000 de euro

Chiar căpitanul formaţiei va fi vândut. Şi nu oriunde, ci la Lazio 
Negocierile au fost dure între cluburi, mai ales că una dintre cerinţele lui Hagi a fost ca fotbalistul să fie lăsat la Viitorul pentru a evolua în preliminariile Champions League şi abia apoi să plece. Lazio e calificată direct în grupele Europa League!
Suma de transfer va fi de minimum două milioane de euro, la care se adaugă diverse bonusuri. 

3.000.000 de euro pe Coman?

Al doilea jucător care va fi cedat e Florinel Coman. Dar nu la FCSB, care a pus pe masă două milioane de euro, achitate într-o singură tranşă, ci la Benfica Lisabona. Lusitanii l-au remarcat pe Coman, care la 19 ani are 12 selecții și 6 goluri la naționalele U17, U19 și U21, în meciul pe care Viitorul l-a susţinut la Porto, în primăvara Youth League.

Campioana Portugaliei e gata să plătească trei milioane de euro, iar Viitorul ar urma să mai încaseze bani şi dacă Florinel va juca un anumit număr de partide, dar şi dacă va debuta în naţionala României, plus un procent la o eventuală revânzare de la Benfica

300.000 E din Golf pentru Ganea

Al treilea pe listă nu e nici Nedelcu, nici Boli şi nici Ţâru, jucători care au fost ofertaţi în această vară şi care au o cotă foarte bună, ci Cristi Ganea. Fundaşul stânga e dorit insistent de Costel Gâlcă în Arabia Saudită, acolo unde fostul tehnician al Stelei a preluat-o pe Al Feiha, proaspăt promovată în prima divizie.

Ce au făcut în ultimul sezon de Liga 1

Romario Benzar, 25 de ani

- 34 meciuri
- 34 ca titular
- 33 integralist
- 1 gol
- 6 pase de gol
# cota pe transfermarkt: 2.000.000 euro

Florinel Coman, 19 ani

- 28 meciuri
- 18 titular
- 10 integralist
- 6 goluri
- 3 pase de gol
# cota pe transfermarkt: 1.500.000 euro

Cristi Ganea, 25 de ani

- 26 meciuri
- 25 titular
- 20 integralist
- niciun gol
- 3 pase de gol
# cota pe transfermarkt: 1.200.000 euro

În editiția tipărită a Gazetei Sporturilor și pe platforma Gazeta Digitală poți citi toate detaliile despre transferurile celor trei, cum va arăta Viitorul și o analiză a transferurilor făcute de Hagi în ultimii ani.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
olaru_andrei
olaru_andrei  •  07 Iulie 2017, 22:30
Postat de Bobe Marius pe 07 Iulie 2017, 17:28

Citeste comentariul pe care l-am postat mai sus!

Ca tot ai deschis subiectul cu declaratiile de venit pe care le vezi pe site-ul respectiv....in primul rand....e mai mult decat vizibil cati bani au intrat in conturile viitprului,apar chiar si in presa....iesirele nu stiu cum le-a invartit...dar a facuto! si eu am o firma (productie publicitara,la nivel mic)...si cu ajutorul contabilului ...nu intru in amanunte,dar intelegi ce spun...

argus
argus  •  07 Iulie 2017, 21:58

Din pacate, Hagi stie...! Stie ca situatia financiara nu este cea dorita, asa ca, asta-i! Din pacet insa, se pare ca nu are ragazul ("destul oxigen") care sa-i permita ca sa obtina un profit mai mare (atat el cat si jucatorul!), asta dupa ce (este de sperat, de asteptat) echipa sa joace in Liga Campionilor! Doar acolo, poti sperac ca se face "pretul corect" (sau, mai corect decat ofertele lui Becali!). Cine-l stia, pretuia pe jucatorul lui Monaco (Kylian Mbappé) inaintea meciurilor din LC 2016/2017? Dar, ce sa mai spui de "lacomul" becalii care una, doua "vinde la pachet"! Profitul "coane becali" inaintea "iubirii" (doar declarate!) echipei patronate, Steau (FC sau cum ii mai zice!). Daca am retinut bine, inainte de ofertele de peste 100 de milioane (Real Madrid ofera 135 mil Euro iar PSG 140 mil. Euro) pt. a-l transfera). Dac unii pot rade spunand ca este o comparatie fortata, nu cred ca Benzar, sau Coman sau..., din jucatorii lui Hagi, nu sunt, macar, la 10% din ofertele pentru Mbappé! "Rotund" Hagi si jucatorii, ar castiga "niscai" milioane, pe merit! Dar, cum s-ar spune "vise, vise...doar vise!)

239997766502479
Adami Azon  •  07 Iulie 2017, 19:36

toata lumea stie ca viitorul este echipa lui nea Gigi pentru care a si lucrat in timpul facultatii. Urziceni si Otelul iarasi 2 campioane prefacute din jocuri de culise....acum doar Banatul a ramas fara Campioana.....mai este Iasi-ul, si cam astea sunt ,,,,,Maramures si Bihor .....tin de zona Clujului...

Vezi toate comentariile (33)
Comentează