FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Încă o dovadă că pentru ”granzi” s-au dus vremurile bune » Steaua și Dinamo se bat pe Burlă!

Burlă, în stînga, în partida cu Pandurii, din Cupa României, pierdută de UTA la penalty-uri
Burlă, în stînga, în partida cu Pandurii, din Cupa României, pierdută de UTA la penalty-uri

Articol de - Publicat joi, 12 noiembrie 2015 00:00

Steaua și Dinamo concurează pentru achiziționarea unui fundaș stînga de 19 ani de la UTA.

Steaua e nemulțumită de Guilherme, Dinamo s-a prins că n-a fost inspirată cînd l-a adus pe Ghomsi. Surpriza o constituie soluția pe care fiecare dintre "granzi" ar vrea s-o aplice: achiziționarea unui copil din liga a doua! Bogdan Burlă, 19 ani, e soluția pe care au găsit-o uriașii din București!

A dat primul gol

Fundașul stînga de la UTA a debutat în acest sezon în "B" și a adunat 9 meciuri, suficient ca să devină o variantă luată în seamă de cele mai populare cluburi românești. Mirel Rădoi și Mircea Rednic sînt atît de atrași de semnarea lui Burlă încît s-au implicat direct în urmărirea jucătorului.

Tehnicienii au asistat din tribune la partida Tărlungeni-UTA 2-2. Gazdele au condus cu 2-0, arădenii au revenit și au egalat, cu gol de 2-2 înscris de Burlă în prelungiri! Fundașul dorit de Steaua și de Dinamo a marcat dintr-o lovitură liberă.

A intenționat să centreze, dar mingea i-a ocolit pe toți din careu și s-a dus în poartă. Burlă nu mai avea nici un gol pînă la jocul de ieri.

Țepele: Guilherme, Ghomsi

Steaua a ajuns la Burlă din cauza problemelor pe care le are pe banda stîngă a defensivei. Guilherme, excelent la Petrolul, e mediocru de cînd a semnat cu campioana și prestațiile lui l-au enervat pe Becali.

Latovlevici, fostul fundaș stînga al roș-albaștrilor, are o explicație pentru regresul brazilianului: "Stăteam în cameră cu Tătărușanu și ne întrebam de ce jucători care par buni la echipe mici nu confirmă cînd ajung la noi. Ciprian mi-a zis «băi Lato, e greu, mă, să joci la Steaua! Aici e presiune mare!»". Guilherme jucase bine și la Chiajna, și la Petrolul.

Dinamo s-a păcălit pe mîna lui Rednic în mercato. Antrenorul l-a adus pe Ghomsi, pe care îl cunoștea din Belgia. Africanul a jucat puțin. Și a evoluat dezastruos în puținele minute pe care le-a petrecut pe teren.

În eșecul cu Astra, 0-1, Ghomsi a fost principalul vinovat la singurul gol al partidei. Camerunezul a "reușit" să joace slab chiar și contra Brăilei, în Cupa României. Ca și Steaua, "cîinii" s-au uitat în eșalonul secund și s-au oprit la Burlă.

2 apărătoristînga are Rădoi la dispoziție: Guilherme și Toșca. Brazilianul dezamăgește, românul a fost reprofilat în sezonul trecut ca stoper și a rămas în centrul defensivei

3 fundași stînga a folosit Rednic în acest sezon: Fai, Ghomsi și Filip. Primul e de picior drept, iar ultimul e considerat o soluție și ca mijlocaș central

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (43)
robert1205
robert1205  •  13 Noiembrie 2015, 00:35

Ghomsi este o gluma de fotbalist, e de liga 4 in Romania.CATASTROFA !

dash.berlin
dash.berlin  •  12 Noiembrie 2015, 17:56

@gymd prostul *** :) groapa aia de puroi pe care o numiți stadion aparține miliției ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  12 Noiembrie 2015, 15:21
Postat de dincolodenori pe 12 Noiembrie 2015, 13:46

Da o sala de clasa nu aveti bre?

Ca sa dea Mirel bacu ?? Bineinteles ca exista !!!

Vezi toate comentariile (43)
Comentează
Close