FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Încă o plecare de la Dinamo! Cu cine s-a înțeles jucătorul

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de - Publicat marti, 21 februarie 2017 10:09

Vlad Olteanu (20 ani) a fost împrumutat de Dinamo până în vară la divizionara secundă Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

Olteanu, care a bifat doar 107 minute în 4 meciuri de Liga 1 din acest sezon, nu s-a aflat în vederile lui Andone, neintrând nici în calculele noului tehnician al lui Dinamo, Cosmin Contra.

Nu este pentru prima oară când Olteanu se află în atenția covăsnenilor.

Acesta s-a antrenat cu Sepsi Sfântu Gheorghe în vara lui 2015, dar a fost rechemat la "Steagul" după doar câteva antrenamente. Peste șase luni, a fost achiziționat de Dinamo. 

Olteanu a fost adus la Dinamo în 2016, la sugestia antrenorului de la acea vreme, Mircea Rednic. 

13meciuri a bifat Olteanu pentru Dinamo în Liga 1 de la venirea sa de la FC Brașov din ianuarie 2016.

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe se află pe locul cinci în Liga a doua, cu 35 puncte, la doar patru puncte de locul doi, și țintește promovarea în Liga 1. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
zecs93
zecs93  •  21 Februarie 2017, 17:39

Foarte bine, e un fundas slab, inafara de putina viteza nu are nmk, sa speram ca il aducem pe vazques de la granada si pe care contra il stie !!!

redbuldog
redbuldog  •  21 Februarie 2017, 15:23

Gurita,daca incepi si tu cu ,,promovarea'' de mercenari expirati,inseamna ca nu esti antrenor tata..!Stim ca presiunea pe tine e mare,ca rezultatele trebuie sa apara din ,,manseta'',dar opreste macar tu ,,cacofonia''asta perpetua cu care ne ,,rasfata'' Negoita !Ai insistat pentru Manole,ok dar sa-l vedem in teren,macar 15 minute cateva meciuri,apoi Tarcoveanu,apoi Dima etc.Afara cu expiratii Palici,Nistor, Romera,Oliva,Cerniauskas sa.pai promovati *** talentele tinere,nu-i mai vindeti de la 14-15 ani...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  21 Februarie 2017, 14:24
Postat de dinamo_fan pe 21 Februarie 2017, 12:05

ca sa slefuiesti si sa cresti tineri iti trebuie din start strategia asta. cand patronul cumpara rebuturi de afara si iti da obiectiv locul 1-2 la finl de sezon nici Papa de la Roma nu poate sa creasca sis a slefuiasca tineri. Un obiectiv ar fi campionatul in 4-5 ani si atunci poti creste niste generatii de tineri.

Las' ca Andone nici in precedentele mandate de la Dinamo nu s-a remarcat prin promovarea tinerilor din propria pepiniera. A trebuit sa vina Rednic sa-i scoata la lumina pe Stefan Radu, Musat sau Predescu. Numai la Sportul a facut-o, dar acolo nu avea alta solutie, Siman nedandu-i de ales.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează