FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA

EXCLUSIV Încă un club din Liga 1 cere demisia lui Vassaras: "Cineva trebuie să oprească neputincioșii și neaveniții ăștia din arbitraj"

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de - Publicat duminica, 27 noiembrie 2016 13:02

Președintele Concordiei Chiajna, Cristian Tănase, a acuzat în termeni duri arbitrajul din meciul pierdut în fața lui Gaz Metan, 1-3, și cere demisia lui Vassaras din fruntea CCA.

"Koenders a fost eliminat greșit aseară. E adevărat că a existat un penalty neacordat pentru Gaz Metan, dar puteau foarte bine să rateze de la 11 metri. Problema e că ambele cartonașe galbene primite de jucătorul nostru au fost acordate foarte ușor. Poate al doilea l-a acordat în compensare pentru neacordarea penaltyului, dar nici așa nu e normal.

Le dau dreptate celor care îl contestă cu înverșunare pe grec. Trebuie să avem un alt conducător al arbitrajului românesc care să aibă puterea să ia măsuri drastice împotriva celor care greșesc și decid soarta unui joc și implicit clasamentul Ligii 1. 

Cineva trebuie să oprească neputincioșii și neaveniții ăștia din arbitraj. Eu cred că nimic nu este întâmplător! Se pare că ne merităm soarta pentru că ne-am vândut țara străinilor, ce mai contează că plătim străini în posturi cheie din fruntea fotbalului românesc și ei ne fac teoria măslinii și a berii de la Oktoberfest. Vassaras a spus că după două cartonașe galbene nu s-a întâmplat niciodată să nu urmeze unul roșu și într-adevăr așa s-a întâmplat și aseară. Are dreptate domnul Vassaras. Sunt ironic, desigur", a declarat Cristian Tănase în exclusivitate pentru GSP.ro

"Noi batem Steaua și Dinamo și după vine un arbitru fără valoare rupe echilibrul cu o singură decizie eronată, așa cum s-a întâmplat aseară și iar trebuie să o luăm de la început.
Finala Cupei Ligii cu Steaua am pierdut-o nemeritat, pentru că am avut penalty neacordat iar Steaua a primit un 11 metri inventat. Mai departe, cu CFR la 0-0 am avut penalty, cu Voluntari s-a rupt echilibrul și ați văzut ce s-a întâmplat. Enumăr aceste lucruri pentru că vreau să înțeleagă toată lumea că nu e vorba de o greșeală izolată"Cristian Tănase, președinte Concordia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
zidane92
zidane92  •  27 Noiembrie 2016, 19:19

Tanase derbedeule care esti tu derbedeu dupa meciul cu dinamo castigat 1-0 in care in minutul 85 dinamo e privata de un gol egalizator al lui lazar inscris corect PENTRU UN FAULT INEXISTENT la feussi, unde erai demagogule? de ce nu acuzai arbitrajul daca esti un om corect? iti cautai pixurile pe sub scaun cand tudor i-a anulat golul lui lazar? aaaaa atunci erati smecheri ca erati protejati ca echipa din sfera de influenta a stelei? eee acuma ati facut pe smecherii ati batut steaua si fara protectie v-au furat si ati inceput sa vedeti greselile de arbitraj? Nu tine derbedeule de ce nu spui ca i-ai folosit fraudulos pe mil;ecskyi, obodo si niasse in primele 5 etape din 2016 incalcand atat regulamentele sportive care trebuiau sa lase 5 infrangeri cu 3-0 si pierderea semifinalei de cupa ligii cu dinamo si chiar condamnare penala cu inchisoarea!!!

haideusicfr
haideusicfr  •  27 Noiembrie 2016, 16:35

O greseala (din pacate neizolata!) este prezenta voastra in Liga1. E normal sa va deranjeze *strainii* . Si nu babaciunile alea mafiote autohtone cu care ati aparut in Liga1.

haideusicfr
haideusicfr  •  27 Noiembrie 2016, 16:32

Steaua ,Chiajna si mai care au * cerut* ? Mai asta Gazul si CFR va bate pe amndoua la orice ora cu sau fara arbitrul de partea voastra. Ati gasit tapul ispasitor al neputintei voastre. Dar voi de unde ati aparut in Liga 1?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează