FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Încă un jucător aproape de a pleca de la ASA » Este dorit de un nume important din Europa

Articol de - Publicat vineri, 05 iunie 2015 10:45

După ce a terminat sezonul pe locul doi, ASA începe să piardă din jucătorii de bază.

Ultimul pe lista plecărilor este Ioan Hora. Mijlocașul de 26 ani va rămîne liber de contract la finalul lunii și este dorit de clubul AEK Atena.

Potrivit unor surse GSP, Hora a intrat în atenția grecilor, iar directorul tehnic al echipei, Branko Milovanovici, se interesează de serviciile acestuia.

"Eu am mandatat mai mulți agenți de jucători pentru a negocia un transfer. Știu că sînt diferite cluburi care se interesează de mine, dar nu am auzit încă de oferta celor de la AEK. Este un club mare și ar fi o variantă interesantă pentru mine", a spus Hora pentru GSP.RO.

Sezonul recent încheiat a fost cel mai bun din cariera lui Hora. Acesta a jucat 30 de meciuri, 26 ca titular, și a marcat de nouă ori, oferind și patru pase de gol.

Hora se află momentan în vacanță și își pregătește nunta, care va avea loc peste două săptămîni.

În prezent, AEK se află pe primul loc în a doua ligă din Grecia și are șanse să promoveze după play-off.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
nebraska
nebraska  •  05 Iunie 2015, 21:09
Postat de khal_37 pe 05 Iunie 2015, 19:27

Asta da nume important...socant de important.

fcsb da la arabi,alea nume importante.

khal_37
khal_37  •  05 Iunie 2015, 19:27

Asta da nume important...socant de important.

adi_stelistul
adi_stelistul  •  05 Iunie 2015, 18:01
Postat de totdd pe 05 Iunie 2015, 15:06

nume important in europa - liga a doua greaca. pai lazio, sau psg...sa nu mai spun de real, barca sau bayern ce mai sunt ?

Exact asta am vrut sa spun si eu, ca baietii astia imediat o dau cu "numele mare". Nici macar nu e o echipa chiar atat de mare, are o semifinala de cupa europeana demult tare si atat. Comparativ, Steaua e mult mai mare, daca tot vorbim sa ne aflam in treaba. Evident ca Steaua nu mai e demult un nume mare in Europa, sa nu-mi sara careva in cap, dar tocmai asta am vrut sa subliniez - ca nu stiu pe ce baze AEK e vreun nume mare. Nici macar ca istorie. Daca pe baza istoriei AEK e un nume mare atunci Steaua sau Steaua rosie sunt niste nume imense. Sa fim seriosi! E vorba de bani, hai sa n-o mai tot lungim atat.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează