FOTBAL  »  Superliga  »  MIŞCĂRI DE TRUPE ÎN GROAPĂ

EXCLUSIV Începe curăţenia la Dinamo: 5 jucători vor fi daţi afară!

Liviu Ganea (24 de ani) a marcat o dată şi a dat o pasă de gol în cele 9 meciuri jucate în Liga 1 astă-toamnă. El a mai punctat de 3 ori în Cupă
Liviu Ganea (24 de ani) a marcat o dată şi a dat o pasă de gol în cele 9 meciuri jucate în Liga 1 astă-toamnă. El a mai punctat de 3 ori în Cupă

Articol de GSP - Publicat luni, 13 februarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 13 februarie 2012 12:22

Liviu Ciobotariu s-a hotărît, după cele două turnee de pregătire din Antalya, pe cine se va baza în acest retur. Dinamo vrea să finalizeze cît mai repede discuţiile pentru încă două achitiţii, în timp ce 5 jucători vor fi daţi afară. Printre ei, Liviu Ganea şi Bakaj!

Cine vine?

Dinamo poartă negocieri cu Michel Platini, fotbalistul de 28 de ani al lui ŢSKA Sofia ce evoluează ca vîrf sau aripă, iar cei din club sînt încrezători că îl vor putea transfera mai ales că se află în ultimele şase luni de contract. La capitolul fundaş stînga, Ciobi va păstra unul dintre cei trei pretendenţi pe acest post: Sidorenkov, Lazari sau Ebongue.

Cine pleacă?

Plecările sînt şi ele bătute în cuie. Liviu Ganea, al cărui acord expiră în vară şi care a refuzat prelungirea contractului cu Dinamo, nu va mai face parte din lotul primei echipe!

Atacantul de 24 de ani este bănuit de conducere că a semnat deja un angajament cu o altă echipă şi va fi anunţat că nu mai intră în vederile lui Liviu Ciobotariu. El nu va mai face deplasarea în cel de-al treilea cantonament din Antalya şi va fi trimis la echipa a doua.

Elis Bakaj are şanse minime să evolueze în acest sezon în faţa lui Alexe sau Curtean, aşa că va fi cedat sub formă de împrumut în ţară. Albanezul de 24 de ani are variantele Astra, Braşov şi Pandurii.

Bogdan Pătraşcu nu mai este nici el o opţiune pentru retur, mijlocaşul de 32 de ani fiind aproape de o mutare la Mioveni, de semnătura sa mai fiind interesate Voinţa Sibiu şi FCM Tîrgu Mureş. Pătraşcu va pleca definitiv, întrucît acordul său cu "cîinii" expiră în vară.

Nicolae Muşat (25 de ani) este şi el aproape de Mioveni, la fel şi Georgian Păun (26 de ani), care mai are şi varianta FC Braşov, acolo unde este dorit de Marius Şumudică. Ambii vor pleca sub formă de transfer temporar.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
1745flo
1745flo  •  13 Februarie 2012, 22:41
Postat de danijohn pe 13 Februarie 2012, 18:03

Markus este de 2 ori mai talentat decat Ganea .

si probabil mai putin fitzos!

aldo_m
aldo_m  •  13 Februarie 2012, 21:17

liviu ganea n-a demonstrat NICIODATA NIMIC ,cu siguranta va maraca contra lui dinamo aia va fi realizarea vietii lui adica o banala razbunare in rest nu va face NIMIC NICIODATA ,in tara asta se plateste performanta ,ce performanta a avut baiatul asta ,ma daca dadea goluri sau macar pase plangeam dupa el SINGURUL SUPER JUCATOR a fost si ESTE CLAUDIU NICULESCU ,claudel acum la retragere e cu ZECE CLASE PESTE LIVIU ,pacat de albanez

ionut.07
ionut.07  •  13 Februarie 2012, 20:41

Pe Bakaj e bine ca-l da sub forma de imprumut...decat sa-l tina degeaba,sa-l demoralizeze,mai bine asa.Liviu Ganea si Paun oricum n-au demonstrat nimic si nici de-acum incolo nu vor demonstra.Daca unii mai cred in comori si-n talente ascunse,asta nu inseamna ca ei chiar sunt buni(din pacate pt cei 2,ei se cred prea buni).De Patrascu oricum numai e nevoie.De Musat,insa..e amuzanta situatia.N-avem fundas stanga,dar noi vrem sa dam spre imprumut unul si cautam altii...Daca ceilalti,care sunt in probe,sunt peste el(peste Pulhac oricum sunt)e ok.Sa-l dea,sa joace macar la o alta echipa.E bine daca Dinamo l-ar tine si pe Florean,al2-lea juc. de la Oradea. Si..eterna promovare,care nu mai apare.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează
Close