FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV L-a luat de acum! Hagi s-a acoperit după pierderea lui Răzvan Marin

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat marti, 24 ianuarie 2017 21:45

Gică Hagi a reușit să acopere golul lăsat de plecarea lui Răzvan Marin. A reușit să-l aducă încă din această iarnă pe Neluț Roșu. 

Mijlocașul Chiajnei era în ultimele 6 luni de contract și s-a înțeles cu echipa lui Hagi, unde va evolua de acum, deși inițial înțelegerea era ca jucătorul să vină din vară. 

Roșu, 23 de ani, este un mijlocaș central care în trecut a fost dorit și de Dinamo. De-a lungul carierei, acesta a mai jucat la CFR Cluj și FC Botoșani.

"Am înțeles că îl vom pierde pe Neluț din această iarnă. Era un jucător important. Inițial trebuia să plece în vară, dar am înțeles că pleacă azi sau mâine", a zis Dan Alexa pentru GSP.RO. 

În acest sezon, Roșu a bifat 23 de meciuri și a marcat două goluri pentru Chiajna, oferind și o pasă de gol.

Concordia Chiajna s-a despărțit în această iarnă de Tincu, Mamele, Adrian Cristea, Constantinescu, dar au venit Herea, V. Munteanu și Dobrosavlevici. 

300.000 €este cota lui Roșu, potrivit transfermarkt.de

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  25 Ianuarie 2017, 06:51

Nu si dupa cele cu CS U Craiova...

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  25 Ianuarie 2017, 06:40

...hagi ...s a acoperit de rusine ...in meciurile cu fcsb ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează