FOTBAL  »  Superliga  »  PROTEST

EXCLUSIV Lider în grevă! » Jucătorii au refuzat să iasă azi la antrenament

Articol de - Publicat joi, 11 septembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 11 septembrie 2014 12:46

Atmosferă tensionată la Astra! Surse GSP.ro informează că jucătorii liderului au refuzat azi să iasă pe teren la antrenament.
Fotbaliştii liderului sînt nemulţumiţi că salariile nu le-au mai fost plătite de 3 luni şi au făcut doar o şedinţă uşoară de refacere. Nici staff-ul nu şi-a mai primit leafa din aprilie. 

Contactat telefonic, antrenorul Daniel Isăilă nu a negat informaţia: "Cine v-a spus? Jucătorii s-au antrenat azi la sală.  Sînt problemele noastre. Mulţumesc, o zi bună!".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (42)
supersolo
supersolo  •  13 Septembrie 2014, 00:17

Pai cam tot ce e pastorit de Nicolae I Marele smecher din fosta securitate sa semne de oboseala..incepe sa se faca praf si pulbere...combinate chimice , petrochimice, fotbal, industrie auto, si sisteme financiare...omul nostru nr 1 in Forbes ...(pana si regretatul Patriciu se vede ca era mai abil in afaceri decat el)...este virusat complet de justitie pentru evaziune si multe scmecherii comerciale...ar fi cazul ca securistul lui Peste sa ne lase in pace , ducandu-se dupa gratii...un asemenea specimen face mai mult rau decat bine acestei tari...

andrei.f
andrei.f  •  12 Septembrie 2014, 15:25

Marii patroni, securistu şi ciobanu plătesc din trei în trei luni. Cui nu-i convine , este liber de contract. Ăştia-s cică, marii patrioni români !

plischi
plischi  •  12 Septembrie 2014, 07:29

daca tine, tine! daca nu ieseau la treaba dupa o luna-doua de neplata nu se ajungea aici.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează