FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

EXCLUSIV » Lui Silviu Lung jr i s-a interzis să țină telefonul deschis! Cum se recuperează după o teribilă lovitură

foto:
foto:

Articol de - Publicat miercuri, 05 aprilie 2017 14:20

Silviu Lung jr. se recuperează după incidentul de la meciul cu CFR Cluj, când Bilel Omrani l-a lovit, șutând puternic într-o minge, de nervi.

De săptămâna viitoare, Silvică va începe antrenamentele ușoare, iar când va fi să se întoarcă pe gazon va purta o cască de protecție.

Momentan, portarul se recuperează după teribilul eveniment. În primele zile după lovitură, i s-a interzis total să aibă diverse obiecte pe lângă el ce i-ar perturba revenirea, doctorii i-au recomandat să nu țină telefonul deschis sau să folosească Wi-fi din cauză că radiațiile îi pot produce complicații! "Nici noi, cei de la club, nu l-am mai căutat pe telefon, acesta este închis în mare parte din timp. Ținem legătura cu familia lui, ni s-a transmis că este în regulă, că se simte mai bine, îl așteptăm cu brațele deschise înapoi la echipă", au mărturisit oficialii campioanei pentru Gazeta Sporturilor.

Silviu Lung junior nu va uita prea curând seara zilei de 17 martie 2017. Portarul care tocmai fusese informat de o nouă convocare la echipa națională, pentru meciul cu Danemarca, a fost lovit cu mingea în față, un șut puternic, de nervi, al cărui autor a fost Bilel Omrani. A părăsit terenul amețit, a fost supus unor controale medicale, iar de atunci nu mai joacă. A pierdut deja două partide oficiale din cauza traumatismului cranian.

15 meciuri din totalul celor 39 ale sezonului au fost fără gol primit de către jucătorul Astrei

44 de goluria primit Lung junior în 39 de partide ale ediției

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează