FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ, MIERCURI, 21:00, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP

EXCLUSIV Miriuță e gata de meciurile cu Dinamo și Viitorul: "Batem și ne luptăm la titlu" » Ce spune despre Deac

Articol de - Publicat luni, 03 aprilie 2017 13:49

Vasile Miriuţă este unul dintre antrenorii care au rămas în cursa reală pentru titlu.

Cu toate că echipa sa, CFR Cluj, a pornit cu un minus 6 puncte sezonul regulat, antrenorul a dus formaţia în play-off, iar ardelenii sunt doar la 2 puncte în spatele celor de la Viitorul şi FCSB.

Miercuri, echipa din Gruia va veni pe Naţional Arena pentru deplasarea cu Dinamo, echipa de suflet a tehnicianului "feroviarilor". Miriuţă spera ca Dinamo să se impună în Derby de România, pentru a relansa campionatul şi mai mult.

"Este foarte important jocul cu «câinii», cum e şi celălalt din week-end, cu Viitorul. Dacă batem în aceste două meciuri, atunci putem vorbi altfel despre şansele la campionat. Mi-ar conveni o remiză diseară la Astra - Viitorul, cred că ne-ar ajuta cel mai mult. Dacă facem 6 puncte în aceste două meciuri, chiar suntem cu adevărat în lupta pentru titlu.

Despre derby ce să zic, a fost o partidă frumoasă, palpitantă, cred că se impunea un egal. Dinamo a avut şi acea bară în final, ar fi fost bună pentru CFR o remiză. Miercuri, venim să ne facem jocul, luptăm pentru victorie şi ar fi frumos să o obţinem", a declarat antrenorul pentru GSP.RO.

"Deac e profesionist sută la sută"

Referitor la transferul lui Ciprian Deac,31 de ani, la FCSB, Miriuţă a declarat:

"E tipul de fotbalist profesionist sută la sută, cum se pregăteşte, cum joacă, sunt sigur că va dori să câştige meciuri importante cu CFR Cluj atât cât va avea contract. La cum joacă, el se introduce singur în teren. Nu ştiu dacă merge la Steaua, are o înţelegere cu noi, eu vorbesc doar despre situaţia în care el e fotbalist la CFR".

5 goluri şi 3 assist-uri are Deac pentru ardeleni în 8 meciuri în 2017

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
dvd1
dvd1  •  03 Aprilie 2017, 21:34

cu Dinamo e meci usor, cistiga CFR 100%. Dinamo nu ar mai trebui sa joace. Cu Viitorul e altceva

superdaniel72
superdaniel72  •  03 Aprilie 2017, 17:58

ce sareai asa in sus fraiere cu craiova, zici ca luase i cce? si n ai dat nici un raspuns, vi l au luat,prostule!

zecs93
zecs93  •  03 Aprilie 2017, 15:14

de ce ati pus acest meci la ora 21:00 , meciu se termina la 11, mai merge vrun transport in comun la ora aia ??

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close