FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

EXCLUSIV Nicolae Badea: ”Bonetti nu pleacă nicăieri, mai are doi ani contract cu Dinamo!”

Articol de GSP - Publicat luni, 18 iunie 2012 00:00 / Actualizat luni, 18 iunie 2012 17:54

Suporterii dinamovişti, mari susţinători ai lui Dario Bonetti, pot răsufla liniştiţi. Italianul nu va pleca din Ştefan cel Mare, situaţia sa contractuală fiind lămurită azi de Nicolae Badea.

" Dario Bonetti are un raport contractual cu Dinamo pe doi ani, la fel ca şi întreg staff-ul său, deci nu se pune problema ca antrenorul să nu fi semnat contractul. Ambele părţi sînt decise să continue, neexistînd semne de întrebare în privinţa continuării colaborării din partea nici uneia dintre părţi!", a declarat preşedintele CA al lui Dinamo, Nicolae Badea, pentru gsp.ro.

Sîmbătă, Gazeta Sporturilor a scris că italianul este nemulţumit că la Dinamo nu s-au făcut transferuri de valoare cu care să se poată ataca titlul, iar Bonetti lua în calcul chiar să renunţe.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
6.6.6
6.6.6  •  18 Iunie 2012, 19:35

cum isi face un ziar trafic: stie dspre ce e vorba intr-o anumita situatie insa, inainte de a o da ca stire, incearca sa o scalde ca sa-si umple mizeria asta de site. este vorba de situatia lui bonetti. intii ca nu s-a inteles inca cu dinamo apoi ca are contract pe 2 ani. asta nu e ziar, e cuib de imbe-cili!

biancorossi
biancorossi  •  18 Iunie 2012, 18:20

"Sîmbătă, Gazeta Sporturilor a scris că italianul este nemulţumit că la Dinamo nu s-au făcut transferuri de valoare cu care să se poată ataca titlul, iar Bonetti lua în calcul chiar să renunţe." __________ a fost nevoie ca nicu badea sa dezminta. prin urmare, dezmintirea este un drept la replica. prin alta urmare, articolul de sambata s-a dovedit nefondat, speculativ, tendentios si chiar mojicesc. ati auzit de regula conform careia orice jurnal respectabil isi cere scuze cititorilor daca o stire a sa este dezmintita ulterior ? e drept, la cate dezinformari sunt vehiculate in media din romania, ar fi nevoie de un al 2-lea GiEsPi... ala cu dezmintiri...))))))

duta_dd
duta_dd  •  18 Iunie 2012, 18:19

multumim d-le Badea! ...stie careva ? CAP-dePORC si fratii mancatorii deFECALE mai traiesc? sunt la urgenta?..

Vezi toate comentariile (3)
Comentează