FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL PLOIEŞTI

EXCLUSIV / Nicolae Mitea şi-a găsit echipă după 2 ani! Merge la Petrolul

Nicolae Mitea
Nicolae Mitea

Articol de - Publicat miercuri, 22 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 22 iunie 2011 16:12

După aproape doi ani de inactivitate, fosta mare speranţă a lui Ajax, Nicolae Mitea, şi-a găsit în sfîrşit un angajament. Petrolul Ploieşti, echipa antrenată de Vivi Răchită, i-a întins o mînă de ajutor mijocaşului care şi-a început cariera la Dinamo.

Mitea a plecat deja spre cantonamentul prahovenilor de la Sinaia, unde va intra în programul de pregătire al Petrolului.

"Nu am stat cu mîinile în sîn să-mi pice ceva din cer. Am sunat, m-am interesat, însă de unul singur este greu. Fără impresar e aproape imposibil să-ţi găseşti ceva. Am trimis e-mail-uri la diverşi agenţi din Italia, din Olanda, din Franţa. Doar vorbe. Nu poţi avea încredere în nimeni.

Am luat o ţeapă cu Grecia, nu vreau să repet acea experienţă. Lumea are impresia că nu vreau să joc, dar nu e aşa. Din fotbal am trăit, asta e viaţa mea. Dacă acum am nişte bani, aceştia au venit din sport. Poate am avut pretenţii prea mari cînd am venit de la Ajax, însă mă obişnuisem cu alt nivel", spunea Mitea în Ring, în urmă cu cîteva zile.

CITEŞTE AICI UN SUPERINTERVIU FĂCUT DE CRISTIAN GEAMBAŞU CU MITEA ÎN URMĂ CU UN AN ŞI JUMĂTATE


Pe lîngă Mitea, lotului petrolist s-au mai alăturat şi alţi doi fotbalişti, Bogdan Apostu şi Nenad Djurovici.

În vârstă de 29 ani, Bogdan Apostu evoluează pe postul de atacant şi ultima oară s-a aflat în lotul formaţiei Pandurii Târgu Jiu.

Fundaşul central Nenad Djurovici, în vârstă de 25 ani, a mai jucat anterior la formaţiile Szolnoki MAV, FK Indjida, Sutjeska Niksici, FK Zeta şi Spartak Trnava. El a făcut parte din reprezentativa Serbiei şi Muntenegrului la Campionatul European U19 din 2005, iar ulterior a fost selectionat şi în echipa naţională U21 a Muntenegrului.

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (21)
blaustein
blaustein  •  22 Iunie 2011, 20:27

Nu inteleg de ce echipele romanesti care promoveaza in Liga I, dau afara 80 % din jucatorii care i-au avut in B si care au pus umarul la promovare pentru a aduce tot felul de "jucatori cu experienta" pe care ii doare-n palarie de club,vin sa ia niste bani,sa pacaleasca fotbalul si sa o puna de niste blaturi. Nu ma refer la Mitea aici.

zahiubogdan
zahiubogdan  •  22 Iunie 2011, 19:47

:)))

star01
star01  •  22 Iunie 2011, 18:52

uuuuf,l-a ratat butelie pt"new potaia"...si pe mihalcea dar mai sunt: camataru,sosonul de aur al Europei si altii!!!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează