FOTBAL  »  Superliga  »  DEMISIE

EXCLUSIV Omul de afaceri acuzat că-și bagă fiul în echipă a răspuns: "Antrenorul ar trebui să-mi mulțumească!"

Articol de - Publicat marti, 21 martie 2017 16:26

Tiberiu Petriș, omul despre care Ilie Stan a spus că i-a impus să-l bage pe fiul său în teren, a declarat că el n-a făcut niciodată presiuni la ASA Târgu Mureș.

"Nu mă interesează prostiile astea care se spun, eu stau de vorbă cu oameni serioși. Îi transmit (n.r. lui Ilie Stan) doar să-i dea Dumnezeu sănătate. Nu mă interesează subiectul.

Pot să-i spun doar câteva cuvinte. Dacă ar fi să-i mulțumească cuiva în viață ăla sunt eu, în rest îi doresc mult succes în viață și Dumnezeu să-l ajute!", a declarat Tiberiu Petriș pentru GSP.ro.

"n-am nicio calitate la asa"

Omul de afaceri susține că nu mai are nicio funcție la ASA și e sigur că fiul său nu va suferi în cariera de fotbalist din cauza declarațiilor lui Ilie Stan.

"Cariera fiului meu nu poate fi afectată dacă el va juca bine. Ilie Stan n-a fost demis, el a plecat. Dar nu-i treaba mea, întrebați conducerea clubului. Eu n-am nicio calitate în club, acum sunt doar suporter", a adăugat Petriș.

"Motivul pentru care am fost dat afară a fost că nu l-am băgat pe fiul unui om din conducere. E vorba de Tibi Petriș. E inadmisibil să stau să fiu amenințat mereu. M-am săturat să mi se spună «Te distrug» și alte chestii. Ce sunt astea? Suntem în perioada sclavagismului? Îmi spunea «Eu plătesc, eu comand»" Ilie Stan în GSP.ro

petris

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
alin_sav
alin_sav  •  22 Martie 2017, 00:13

Este evident *** si un om lipsit de caracater, interviul dat nu lasa loc de interpretari, adica Ilie Stan a plecat ofticat aproape plangand de ciuda ca nu poate sa lucreze cum trebuie si asta ii zice ca ar trebui sa-i multumeasca lui, cu siguranta fiecare cuvant din interviul lui Stan este adevarat, pare foarte "capabil" de amenintari si de nesimtire acest individ. Pentru asta sper *** lubul lui sa retrogradeze, imi pare rau pentru cei de-acolo dar asemenea om cu aere de semizeu nu merita si nici n-o sa reuseasca vreodata sa duca clubul ala undeva, decat asa mai bine sa vina altcineva cu intentii bune

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haideusicfr
haideusicfr  •  21 Martie 2017, 20:45

Si daca l-ar fi bagat in cateva meciuri ce era ? Cum a ajuns Tucudean sa joace fotbal? Un exemplu.Ca taica-so e milionar. Tamas e fiul fostului sef de politie de la Brasov daca bine am inteles ,baiatul lui Hagi *joaca * la Fiorentina,a lui Petre a devenit vedeta , a lui Rotariu ,a lui Lung etc .50% sunt cu pile. Asta e adevarul.Baiatul lui tata. E bine cand mai au si un pic de talent .

106683413108068
Francisc Dascal  •  21 Martie 2017, 20:25

INAINTE SA DECLARE I.STAN DEJA ERA CLAR MURESENILOR MOTIVUL PLECARII,FIUL SAU E PETARDA,UN ZERO BARAT.NU ESTE INVESTITOR LA TG.MURES CI PROFITOR IMPREUNA CU CEILALTI *** DIN CONDUCEREA ACESTUI CLUB.NICI TERENUL NU ESTE DE LIGIILE 1 SAU DIV. B DAR NICI CEI CARE CONDUC ACEASTA CLONA DEOARECE DOAR CELE TREI LITERE A.S.A CORESPUND CU VECHIUL CLUB,TRADITIONALUL A.S.A IN REST NIMIC,

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează