FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

EXCLUSIV Pandurii mai dă un tun pe piața transferurilor! Reface un cuplu de mijlocași de UCL! A semnat cu un jucător cotat la 1 milion de euro!

Antal (jos) în duel cu Palacio
Antal (jos) în duel cu Palacio

Articol de - Publicat luni, 29 august 2016 20:30

Petre Grigoraș primește întăriri pe zi ce trece la Pandurii! După ce la Tg. Jiu au ajuns în această vară fotbaliști cu super CV, ca Ovidiu Herea, Lucian Sânmărtean și George Țucudean, președintele Narcis Răducan a reușit să mai dea o lovitură pe piața de mercato.

Acesta a ajuns în această seară la un acord cu Liviu Antal, mijlocașul de 28 de ani al celor de la Hapoel Tel Aviv, cotat în acest moment pe siteul de specialitate transfermarkt.de la un milion de euro.

Sursele Gazetei au dezvăluit că fotbalistul revine la Pandurii sub formă de împrumut, iar gorjenii n-au plătit nimic pentru revenirea acestuia.

Mai mult, revenirea lui Antal, campion al României cu Oțelul Galați vine cu o soluție financiară excelentă. 75% din salariu pe care acesta îl încasa la Hapoel Tel Aviv va fi plătit de către cei din Israel. Mutarea a fost intermediată de Bogdan Apostu, impresarul jucătorului.

"Pot să confirm informațiile. Este adevărat am ajuns în această seară la un acord cu Liviu Antal. Petre Grigoraș și l-a dorit foarte mult pe Liviu la echipă după ce cei doi au lucrat împreună la Galați. Este un jucător pe care ni l-am dorit și care ne va ajuta să ne de îndeplinim toate obiectivele propuse.

Sunt bucuros că am reușit această mutare și sper să fim la turație maximă din meciurile viitoare. Se reface un cuplul de mijlocași experimentați odată cu venirea lui Liviu, iar Lucian Sânmărtean poate avea pe teren omul cu care a jucat în Champions League", a declarat pentru GSP, președintele Narcis Răducan, cel care a lucrat la acest transfer extrem de mult în ultimele săptămânii, alături de impresarul jucătorului, Bogdan Apostu.

În Liga 1, pe lângă titlul de golgheter pe care l-a bifat în sezonului 2013-2014, pe când evolua la Vaslui, Antal a câştigat titlul şi Supercupa cu Oţelul (2011).

156 de meciuri și 39 de goluri  a reușit Liviu Antal în Liga 1, debutul fiind consemnat pe 31 iulie 2009, la meciul Internaţional Curtea de Argeș - Oţelul, 0-1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
breitner
breitner  •  30 August 2016, 09:27
Postat de boby34 pe 30 August 2016, 07:41

Mama ei de limba romana....Pandurii mai DAU un tun...

E (semi)corect, trebuia sa puna ghilimele sau sa scrie numele complet ("Pandurii" este numele echipei).

breitner
breitner  •  30 August 2016, 09:25

Deci va ramane cu 75% din salariu (groparul echipelor nu-l va plati).

travka
travka  •  30 August 2016, 09:18

antal asta nu mai e ciorba reincalzita? asta e deja mujdei

Vezi toate comentariile (26)
Comentează