FOTBAL  »  Superliga  »  ACCIDENTARE

EXCLUSIV Pierdere grea pentru Dinamo » Mihai Teja nu se va mai putea baza o lungă perioadă de timp pe unul dintre titularii echipei

Articol de - Publicat duminica, 01 martie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 01 martie 2015 13:10

Dinamo a cîştigat partida de ieri cu Universitatea Cluj, scor 3-0, însă a plătit preţul victoriei cu accidentarea lui Ionuţ Nedelcearu.
Fundaşul va lipsi de pe teren minimum trei săptămîni, după ce a fost diagnosticat cu microleziune fibrilară la piciorul drept. Fotbalistul de 18 ani necesită o pauză de trei săptămîni pentru a reveni la parametri normali.

Necazul e cu atît mai mare pentru "cîini" cu cît jucătorul e sub stricta monitorizare a Sampdoriei, club care l-a vrut în iarna aceasta şi-l viza pentru un transfer în vara care urmează.

12 meciuri a jucat Nedelcearu în acest sezon pentru Dinamo în toate competiţiile

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (71)
gutza23
gutza23  •  02 Martie 2015, 15:23
Postat de zecs93 pe 02 Martie 2015, 14:39

la vara am niste informatii cum ca djakaridja kone va sosi la dinamo, deja n'doye ar fi semnat ca marc, un precontract, iar de la vara vine la noi, ca acuma daca il luam trb sa-le dam celor de la tg mures niste bani si mai bine il luam la vara gratis !!!

:))))))))))))))) doamneeeeeee com asta nu-l citisem =)))))))))))))))) ce informatii ai mai zecs???? cu cine ai vb tu?? cu stanciu,teja sau negoita?????? doamneeeeeeee copile tu nu ai leac ma :)))))))))))))))))

gutza23
gutza23  •  02 Martie 2015, 15:07
Postat de zecs93 pe 02 Martie 2015, 14:29

defapt au trecut chiar 2: cu rapid si cu craiova acuma ( ca se pune si 0-0 ca pierdere nu ???) in urmatoarele meciuri au cu petrolul in cupa romaniei si in campionat cu CFR acasa si dupaia la Pandurii tg jiu !!!

stiu eu am zis dupa meciul cu rapid inainte de meciul cu universitatea si n am zis ca or sa aiba numai infrangeri,am zis ca nu or sa castige urmatoarele 4 meciuri craiova,petrolu,cfr si pandurii deci au mai ramas 3

gutza23
gutza23  •  02 Martie 2015, 15:05
Postat de zecs93 pe 02 Martie 2015, 14:24

Dinamo are prima optiune, deci daca confirma si dinamo e dispusa sa dea cat vor aia, atunci va fi jucatoru nostru, poate sa faca plangere si la curtea penala suprema, ca tot degeaba, odata ce achita clauza, e al nostru, la fel si bunoza cu grozav ;)

vezi cum iti prinzi tu urechile in fiecare zi??? :))) sunt sume deja stabilite in contractul de imprumut pt achizitionarea lor,nu stiu exact care sunt sumele dar poate ni le zici tu in exclusivitate :)))))sigur le stii!!! si chiar daca sunt sumele alea stipulete in contractul de imprumut mai trebuie sa accepte si jucatorul sa vina ;)

Vezi toate comentariile (71)
Comentează