FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Primul interviu cu Flavius Stoican după despărţirea de Dinamo » De ce a plecat, cine l-a trădat şi unde va antrena

Articol de - Publicat luni, 24 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 24 noiembrie 2014 19:19

Flavius Stoican a oferit primul interviu după despărţirea de Dinamo. Fostul tehnician al "cîinilor" vorbeşte despre relaţiile pe care le avea cu Ionuţ Negoiţă şi Constantin Anghelache, dar şi ce planuri are pentru viitorul adevărat. Citeşte interviul complet în ediţia tipărită sau cea digitală.

Întrebat de ce a ales să plece de la Dinamo, Flavius Stoican n-a avut nici o reţinere şi a răspuns: "Nu ocolesc răspunsul, vreau să încep prin a spune că am avut o discuţie cu domnul Negoiţă, pe care-l apreciez foarte mult.

Ne hotărîserăm să trecem la nivelul de a ne lupta la titlu, de anul viitor, după ce am fi atins podiumul în campionatul în curs.

Ca să vă răspund, eu am filosofia mea, vreau să fiu doar eu cel care să decidă în ceea ce priveşte transferurile. Pentru că doar eu sînt responsabil de rezultatele echipei".

Află dacă se simte trădat şi ce planuri de viitor are. Stoican a răspuns şi întrebării dacă ar mai antrena în Liga 1 şi pe cine.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (44)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  27 Noiembrie 2014, 01:54
Postat de a.c.a.b_st pe 24 Noiembrie 2014, 16:26

daca ala,prin absurd,ajunge la ei,in 6 luni le pune lacatul pe usa..garantat..la Arad,au ajuns jucatorii sa manance din mila suporterilor,se faceau chete,ba ii duceau la restaurantele cunoscutilor pentru o masa gratis..pe ordinarul ala daca l-as vedea in fata mea,l-as umple cu flegme..

exclus. basme, legende, ipoteze,,,

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  27 Noiembrie 2014, 01:53
Postat de steaua1986forever pe 24 Noiembrie 2014, 17:44

i-ai zis-o ........oare s-a prins?

si oricum, nu e frumos sa ma apreciez singur, dar chiar este un supercomentariu. l-am reevaluat acum, la rece si este si mai complet...))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  25 Noiembrie 2014, 00:35
Postat de steaua1986forever pe 24 Noiembrie 2014, 17:44

i-ai zis-o ........oare s-a prins?

da. ca dovada, tace malc.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează