FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Probleme în prelungirea contractului lui Contra! Antrenorul ezită să semneze

Articol de - Publicat sambata, 11 martie 2017 14:20

Conducerea lui Dinamo vrea să îi propună un nou contract lui Cosmin Contra, înțelegerea actuală expirând în vară.

Antrenorul lui Dinamo a vorbit pentru Gazeta Sporturilor despre contractul cu echipa alb-roșie și ce l-ar putea impiedica să semneze prelungirea.

- V-ați gândit la prelungirea acordului cu Dinamo și în ce condiții?
- Când am semnat pentru 4 luni, a rămas să discutăm când treburile vor fi bine. Acum nu mă gândesc la hârtii, ci să câștig luni seara. Vom vedea unde vom fi peste 3 luni, nu e o problemă urgentă. Trebuie ca acest spirit regăsit, al "câinilor roșii" autentici, să nu-l pierdem, să dorim mai mult, cred că s-a văzut o atitudine pozitivă și vreau și mai mult.

- Contează și părerea familiei? E greu departe de cei rămași la Madrid?
- Îmi e din ce în ce mai greu. Fata și băiatul sunt adolescenți, au 13, respectiv 15 ani, nu mi-e ușor. Când erau mai mici, era mai simplu. Acum e dificil să fiu departe de familie. Va fi greu să discut cu Dinamo pentru anul viitor, pentru că familia e cel mai de preț lucru din viața mea. Am mai făcut sacrificii, fiind plecat 8 luni în China fără să-i văd deloc. Am venit într-o situație grea la Dinamo, să ajut 4 luni, apoi vom vedea.

Citește în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor un superinterviu cu antrenorul Cosmin Contra. Ce spune despre actele de indisciplină, relația naș-fin cu Reghecampf și care e jucătorul din fotbalul românesc care crede Contra că-i seamănă. Totul în ediția tipărită sau în Gazeta Digitală!

ALTE ARTICOLE EXCLUSIV PRINT

Steaua nu mai e în siguranţă nici în propria casă!

Ultima dată când s-a întâmplat asta, antrenor era Gâlcă, iar printre jucători erau Arlauskis, Cristi Tănase, Țucudean și Ionuț Neagu

Doar casele de pariuri mai cred în Steaua. Cota Viitorului a scăzut de 62 de ori!

Superinterviu cu Răzvan Marin înaintea meciului cu Danemarca: "Un antrenor român poate n-ar fi avut curajul să mă folosească așa mult"

Nu rata ponturile din pagina dedicată pariorilor!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
duta_dd
duta_dd  •  12 Martie 2017, 08:09

Sunt convins ca nu va ramane. Oricum va prefera sa antreneze afara decat in Romania ... asta daca nu cumva sportclub *** va intra pe fir cu bani multi din vara

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10204653176385454
Paraipan Crs  •  11 Martie 2017, 21:56

da cum sa stea cam acra declaratia

paulg40
paulg40  •  11 Martie 2017, 21:35

Lot slab.Stai sa vezi peste 2 saptamani

Vezi toate comentariile (11)
Comentează