FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

EXCLUSIV Probleme tot mai mari la Pandurii! Jucătorii au refuzat să intre în cantonament și ar putea să nu facă deplasarea la meciul cu CS U Craiova

Articol de - Publicat vineri, 28 octombrie 2016 18:22

Situația de la Pandurii este extrem de delicată. Problemele de la club sunt tot mai mari, iar meciul cu CS U Craiova este sub semnul întrebării.

Narcis Răducan a avut azi o întâlnire cu Petre Grigoraș și echipa, iar după această ședință jucătorii au refuzat să intre în cantonament înainte de acest joc.

Sursele GSP.RO susțin că jucătorii sunt nemulțumiți de situația în care a ajuns formația gorjeană, de intrarea în insolvență și de salariile restante de mai multe luni.

Conducerea a încercat să-i convingă să intre în cantonament, în zadar însă, urmând ca mâine să aibă loc o nouă întâlnire, care va fi decisivă privind viitorul echipei.

Contactat de Gazeta Sporturilor, Narcis Răducan a confirmat problemele: "Este o situație tensionată, jucătorii au refuzat intrarea în cantonament. M-am întâlnit cu ei și Petre Grigoraș și jucătorii mi-au comunicat decizia lor. Mâine ne întâlnim din nou și luăm decizia finală, dacă vom face sau nu deplasarea la Craiova. Știu la ce riscuri ne expunem, dar asta e situația de acum de la Târgu Jiu. Lucrurile nu stau așa cum trebuie, nu avem de ce să ne mai ascundem".

CS U Craiova - Pandurii este mâine, de la ora 14:00, în direct la Digi, Dolce, Look și liveTEXT pe GSP.RO.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (24)
alex_777
alex_777  •  28 Octombrie 2016, 21:43

....cata vrajeala de 2 bani!!!! daca intrau in cantonament cu o zi inainte sigur castigau cu 7-0 asa poate o scaldati voi ziaristii lui jiji

observator_federal
observator_federal  •  28 Octombrie 2016, 20:40

Cine arbitreaza maine? De fapt, indiferent daca arbitrul e bun, greseste sau fura, "verdictul" privind corectitudinea deciziilor se da din studourile TV... Apropo, de ce nu-si face Gigi un post FCSB si un ziar FCSB, "personale", ca sa lase restul Massmediei sa respire curat? Am vazut in ultima vreme cum rubrica de sport Pro Tv nu doar ca este portavocea lui Gigi, dar isi permite comentarii acide la adresa adversarelor si a suporterilor acestora...

eugen76_pan
eugen76_pan  •  28 Octombrie 2016, 19:57

mizeria asta de echipa a fost salvata de doua ori dupa ce retrogradase.ar trebui sa intervina DNA...SIGUR ACOLO SAU SIFONAT MULTI BANI

Vezi toate comentariile (24)
Comentează