FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL PIATRA NEAMŢ

UPDATE Se îngroaşă gluma la Ceahlăul! Au mai venit doi procurori la sediul clubului! » DNA a descins şi la firmele patronate de Gheorghe Ştefan!

Articol de - Publicat marti, 11 februarie 2014 00:00 / Actualizat marti, 11 februarie 2014 16:46

UPDATE 16:30 Procurorii DNA au părăsit sediul clubului. Au luat cu ei 4 sacoşe cu emblema clubului, pline cu documente. Momentan, toţi de la gruparea de sub Pietricica dorm acasă.

UPDATE 15:50
Procurorii DNA sînt în continuare la sediul clubului. "Nu le-am adus nimic de mîncare, nici apă. Nu e în fişa postului. Caută de zor prin dosare, fac fotocopii, nu are nimeni voie să intre acolo", au declarat pentru GSP.RO oficialii nemţeni.

UPDATE 16:30 Procurorii DNA au părăsit sediul clubului. Au luat cu ei 4 sacoşe cu emblema clubului, pline cu documente. Momentan, toţi de la gruparea de sub Pietricica dorm acasă.

UPDATE 15:50 Procurorii DNA sînt în continuare la sediul clubului. "Nu le-am adus nimic de mîncare, nici apă. Nu e în fişa postului. Caută de zor prin dosare, fac fotocopii, nu are nimeni voie să intre acolo", au declarat pentru GSP.RO oficialii nemţeni.

Primii doi reprezentanţi DNA care au ajuns la sediul clubului la ora 8:30 dimineaţa, au luat o pauză pentru a merge să mănînce, însă în sediu au rămas alţi 5, dintre care unul de la DNA Neamţ, acesta din urmă stînd fix în dreptul uşii pentru a se asigura că nu intră nimeni.


UPDATE 13:15
Reprezentanţii DNA se află încă la sediul clubului Ceahlăul. Pe lîngă cei doi care au descins acolo în această dimineaţă, au mai venit alţi doi reprezentanţi ai DNA.

Viorel Măstăcăneanu, preşedintele echipei, a vorbit pentru GSP.RO despre evenimentele petrecute azi la Piatra Neamţ: "Este o acţiune cu tentă politică îndreptată împotriva domnului Ştefan. Noi am pus la dispoziţie totul, nu avem nimic de ascuns".

Procurorii de la DNA au mers astăzi şi la primăria din Piatra Neamţ, dar şi la firmele patronate de Gheorghe Ştefan. Potrivit unui comunicat al Direcţiei Naţionale Anticorupţie se fac cercetări "într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupţie de către persoane cu funcţii publice din cadrul primăriei municipiului Piatra Neamţ şi de administratori ai unor societăţi comerciale interpuse cu rol de direcţionare a sumelor de bani din bugetul public în interesul personal al celor implicaţi".


Echipa de fotbal are programat un antrenament la stadion astăzi, însă nu se ştie, momentan, dacă acesta va mai avea loc sau nu.
***

Doi trimişi ai DNA s-au prezentat în această dimineaţă, la ora 8:30, la sediul clubului Ceahlăul Piatra Neamţ şi au luat actele la control.

Reprezentanţii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au blocat toate intrările în interiorul clubului, nu au precizat despre ce anume este vorba şi se află încă acolo. Preşedinte de onoare al echipei este primarul din Piatra Neamţ, Gheoghe Ştefan. Acesta nu se află la club, momentan.

 

Rămîneţi pe GSP.RO! Vom reveni cu detalii

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (72)
horatio
horatio  •  12 Februarie 2014, 08:49
Postat de rexrapidistul pe 11 Februarie 2014, 20:30

Iar i-a aratat ";ichelul" pisica! Are dreptate ca este politic, este felul de a arata cine este seful al lui Basescu si miscarea po[ponara!

pe voi scrie divizia b;azi iar va scoate la vanzare ca pe sclava isaura!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  11 Februarie 2014, 23:12
Postat de valah7mai1986 pe 11 Februarie 2014, 11:42

Urmează Anghelache cu lotul torționarilor din Securitate dinamoviști !

zi-i sarumana ca nu sunteti in C..)))

utraian
utraian  •  11 Februarie 2014, 22:57

nea Pinalty ai avut timp bre sa arzi actele?

Vezi toate comentariile (72)
Comentează