FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV RADIO GSP Bilaşco face un anunţ neaşteptat: "Mă gîndesc să mă retrag" » Cum a negociat cu George Copos :)

Articol de GSP - Publicat marti, 08 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 08 ianuarie 2013 20:44

Fostul atacant al Stelei şi al Rapidului, Marius Bilaşco, este foarte dezamăgit de situaţia în care a ajuns şi spune că perioada petrecută în Giuleşti l-a afectat foarte mult.

"Daca nu găsesc repede o echipă de primă ligă sau de afară sînt hotărîtsă mă las de fotbal. Am suferit atît de mult în Giuleşti, încît mi-efrică de încă un asemenea eşec. Nu ştiu ce voi face, dar sigur nu vreausă devin antrenor. Meseria asta nu e de mine", a spus Marius Bilaşco la Radio GSP.

Atacantul de 31 de ani recunoaşte că a venit la Rapid pentru Ioan Ovidiu Sabău, care l-a dorit mult şi chiar povesteşte cum a negociat cu George Copos

"Rapid a fost cea mai proastă alegere din cariera mea. La acel momentînsă nu aveam altă soluţie. Domnul Sabău m-a dorit mult, iar eu eramliber. E drept că nimeni nu credea că se ajunge în situaţia actuală.

Dacă vă spun cum am negociat cu George Copos, mă credeţi nebun. I-am spussă îmi treacă pe contract orice sumă vrea. Cred că nu s-a aflat înaceastă ipostază niciodată. E drept că a trecut cam puţin, dar supărareamea e alta. Aceea că deşi eu m-am comportat cum vă spuneam, nu am primittoţi banii, decît un sfert dintr-un salariu", a mai spus atacantul de 31 de ani.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (14)
uniqueboy
uniqueboy  •  10 Ianuarie 2013, 00:58

Lasa-te frate ca oricum sportul asta nu e de tine

iceman_giulesteanu
iceman_giulesteanu  •  09 Ianuarie 2013, 08:37

Cine a scris articolul asta este "certat rau" cu gramatica limbii romane. Cumva "jurnalistii" vostri sunt recrutati pe criteriul cu cat mai prost cu atat mai bine, e docil si ne convine ??

andystar
andystar  •  09 Ianuarie 2013, 00:45
Postat de strajerul pe 09 Ianuarie 2013, 00:05

vroiai sa zici: 'alt jucator distrus de 5tiaua'; cand a venit la Rapid nu avea alte variante

Cum de esti aici? Credeam ca la Zoo inchide noaptea !

Vezi toate comentariile (14)
Comentează