FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Exclusiv Radio GSP: Dinu ”Vamă” e la biroul lui Gigi pentru negocierile finale » De ce a ales Steaua: "Mă umileam la Rapid"

Dinu Gheorghe a fost simpatizant al lui Dinamo, șeful executivului rapidiștilor, iar acum va face carieră la Steaua
Dinu Gheorghe a fost simpatizant al lui Dinamo, șeful executivului rapidiștilor, iar acum va face carieră la Steaua

Articol de - Publicat marti, 27 martie 2012 00:00 / Actualizat marti, 27 martie 2012 10:18

Steaua l-a transferat ieri pe omul curtat asiduu de Rapid, iar astăzi ar urma să se parafeze actele cu cel care va fi preşedintele executiv al roş-albaştrilor şi va avea responsabilitatea rezultatelor din sezonul viitor.

Gata, e clar: Dinu Gheorghe este preşedintele executiv al Stelei! Omul de fotbal în vîrstă de 56 de ani a fost deturnat de către Gigi Becali din drumul său spre o revenire în Giuleşti, iar aseară a confirmat la GSP TV, la "Contraatac", ceea ce gsp.ro anunţa încă de dimineaţă: "Da, e adevărat, Dinu Gheorghe este noul manager al Stelei! L-am luat, am negociat cu el, e rezolvat, am reuşit. El se ducea să negocieze cu Copos şi am avut inspiraţia să-l sun chiar cînd mergea spre Poiana Braşov. Mi-a spus că Steaua e apogeul carierei lui! I-am făcut Rapidului ce i-am făcut lui Dinamo cu transferul lui Pîrvulescu. Culmea e că mai avea 5 kilometri şi semna cu Rapid, dar l-am deturnat".

Contestat de Peluza Sud, acceptat de Nord
Dinu Gheorghe va fi numărul 1 al staff-ului executiv în Ghencea şi va lucra alături de Valeriu Argăseală, care rămîne în continuare preşedintele Consiliului de Administraţie, şi de Narcis Răducan, director sportiv. În această ediţie nu va avea responsabilitatea rezultatelor, dar în sezonul viitor va avea ca obiectiv cucerirea titlului. În această dimineaţă ar trebui să se parafeze actele. Pînă atunci, aseară, la meci, 1.000 de ultraşi din Peluza Sud l-au contestat pe Dinu "Vamă", înjurîndu-l vehement. În schimb, cei din Peluza Nord, prin vocea liderului de galerie, şi-au anunţat sprijinul pentru viitorul preşedinte al Stelei.

Lovitură dată lui Copos
Site-ul gsp.ro v-a ţinut ieri la curent cu sosirea lui Dinu Gheorghe la gruparea din Ghencea, fiind primul canal media ce a prezentat informaţia. La ora prînzului, George Copos nu credea că mutarea este posibilă: "Dinu Gheorghe face cea mai mare greşeală dacă se duce la Steaua! Nu cred că poate fi adevărat. Cred că se vrea a mi se forţa mîna". Totodată, venirea lui Dinu Gheorghe la Steaua este şi o lovitură dată "cîinilor", care l-au curtat pe omul de fotbal în cîteva rînduri.

Trecut antistelist

Cînd era mult mai tînăr, Dinu Gheorghe era nelipsit din delegaţia "cîinilor" la meciurile internaţionale, chiar Cornel Dinu dezvăluind acest lucru: "I-am dat cîndva tricoul meu, întrucît mi-a spus că sînt preferatul lui". Şi Nicolae Badea a confirmat faptul că actualul om de fotbal era simpatizant al roş-albilor, iar Dinu Gheorghe n-a negat niciodată, doar s-a amuzat de subiect. Apoi, cînd era la Rapid, după o victorie împotriva Stelei, Dinu Gheorghe a dat tonul behăiturilor în autocarul vişiniu, ironizîndu-şi rivalii!

"Dinu va aduce trei jucători la vară, un mijlocaş dreapta, dublură pentru Chipciu, un mijlocaş de creaţie şi un atacant. Luăm titlul fără probleme la anul!" (Gigi Becali, patron Steaua)

6 trofee interne a cîştigat Dinu Gheorghe ca oficial al Rapidului: două titluri, două Cupe şi două Supercupe ale României

”Mă umileam la Rapid”

Dinu Gheorghe a spus aseară la DigiSport că se felicită că nu s-a mai concretizat revenirea sa în Grant şi că, dacă nu vor apărea probleme imprevizibile, azi semnează cu Gigi Becali.

- Domnule Dinu Gheorghe, cum va fi relaţia cu Steaua, cu Gigi Becali?
- Staţi să înceapă relaţia! Dacă totul va decurge bine şi marţi, atunci voi fi preşedintele executiv al Stelei.

- Ar mai putea apărea scurtcircuite?
- Nu ştiu, nu cred. Dar ştiţi că nu-mi place să vorbesc prea mult! Oricum, mi-am făcut planuri teribile în ultimele 4 zile.

- Adică? Vă referiţi la Rapid?
- Ehee... Bine că am aflat nişte lucruri, altfel făceam greşeli şi mă umileam. La Rapid sînt nişte oameni care cu greu pot fi numiţi oameni.

- Cum va fi colaborarea cu fanii Stelei?
- O să vedem cum voi fi primit în Ghencea. Marţi o să semnez dacă totul este în regulă, mai vedem apoi.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (51)
pancone_1923
pancone_1923  •  27 Martie 2012, 12:39
Postat de carol_k pe 27 Martie 2012, 12:34

Sa nu fie un fel de cal troian...Nu conteaza cu cine semnezi conteaza pentru cine lucrezi...Transferurile viitoare vor arata cat de onest este Vamă ca de priceput este de departe cel mai bun !

Ce va mai place si voua umilinta....Asa sunteti voi....precum turma :)):))) Pei sa vina Mitza la Rapid =)))):))) N-ai sa vezi vreun comm p'aici asemanator cu al tau :)):))

carol_k
carol_k  •  27 Martie 2012, 12:34

Sa nu fie un fel de cal troian...Nu conteaza cu cine semnezi conteaza pentru cine lucrezi...Transferurile viitoare vor arata cat de onest este Vamă ca de priceput este de departe cel mai bun !

pancone_1923
pancone_1923  •  27 Martie 2012, 12:32
Postat de 10nutz10nutz pe 27 Martie 2012, 12:31

Nu mi se pare o pierdere pentru rapid Dinu Gheorge...in primul rand acesta este vinovat pentru plecarea a doi fotbalisti ft importanti giulestiului: Costin Lazar si Bornescu. Tot "Vama" este vinovat pentru ratarea transferului lui Zicu la Rapid in vara anului 2011 si in vara anului 2010 (reamintesc ca Zicu a iesit golgheterul campionatului in anul 2010-2011, iar transferul la rapid a picat dupa ce rapid se intelesese cu dinamo pentru schimbul Zicu - Grigorie dar acest Dinu Gheorghe nu i-a mai raspuns lui Badea la telefon). Tot "Vama" l-a adus si pe Casio in Giulesti si l-a fugarit pe Cesinha, iar cireasa de pe tort este tolerarea intarzierilor lui Rui Duarte.

Perfect ! Si cand te mai gandesti si la Spadacio.....

Vezi toate comentariile (51)
Comentează