FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Rapid a mai reuşit un transfer în această seară! A adus un mijlocaş portughez care a mai trecut pe la Astra şi AEL Limassol

Articol de - Publicat marti, 09 septembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 09 septembrie 2014 19:16

Deşi lucrurile sînt departe de a se rezolva la club, Rapid a reuşit azi încă un transfer. Este vorba despre mijlocaşul de 30 de ani, Rui Miguel. 
Portughezul a trecut în cariera sa şi pe la Astra în sezonul 2011-2012, iar ultima dată a jucat la Pacos Ferreira. De asemenea în trecut a mai jucat la AEL Limassol, Guimaraes şi Zaglebie Lubin.

"Am vorbit cu Joao Paulo Andrade şi Juliano Spadacio, care sînt prietenii mei. În Portugalia toată lumea ştie de Rapid.

Situaţia echipei nu mă deranjează, eu vreau să îmi văd de treabă şi să ajut clubul", a spus jucătorul la prezentare.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
secundul
secundul  •  10 Septembrie 2014, 00:07

Nu s-a impus la Astra dar la ciprioti a facut-o bine, chiar in turul preliminar de Liga impotriva lui Anderlecht din cate imi aduc eu aminte. Va ajuta mult Rapidul!

cipet
cipet  •  09 Septembrie 2014, 22:49

succes, hai sa vedem ce va fi, adevarul e ca mijlocul este in mare suferinta, se pierde foarte usor mingea si nu numai ca nu ajunge in fata decat foarte rar dar expune apararea la contraatacuri uneori chiar finalizate de catre adversari.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  09 Septembrie 2014, 22:15
Postat de unico_biancorossi pe 09 Septembrie 2014, 22:15

felicitari si succes pentru fc rapid.

f.c. rapid...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează