FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Reacția lui Becali după ce a aflat că fanii sunt de partea lui în războiul cu Armata: ”Minciuna și anormalitatea nu trebuie votate! Vreau mai mult, să rămână doar Talpan, Lăcătuș și Tudorel” » Ce spune despre echipa CSA

Articol de - Publicat sambata, 23 decembrie 2017 13:38

Gigi Becali, patronul FCSB, a reacționat după ce într-un  sondaj Avangarde 79% dintre respondenți consideră că echipa din Liga 1 este Steaua București. (Detalii aici)

"Păi nu e normal. Trebuie 99% să zică asta. Adică 14% dintre români înțeleg anormalitate, lucruri anormale. Cei 79% înțeleg normalitate, tot e bine, dar nu e foarte bine. Minciuna și anormalitate nu trebuie votate nici de 1%, așa zic eu. Trebuie să fie 100%. Atunci mă voi bucura.

Împotriva minciunii și a măgăriilor vreau victorie cu 99,9%. Așa vreau în țara mea. Vreau ca pentru CSA să rămână să voteze doar Lăcătuș, Tudorel Stoica și Talpan. Mie îmi pare rău de Lăcătuș și Iovan. Ei au fost atrași acolo să ia niște bani. Iovan are suflet bun, nu-l condamn, iar de Lăcătuș îmi pare rău că se va face de răs.

Echipa Armatei nici nu va promova, o va decapita Rapid. Cei de la club pot să aibă și probleme legale. De ce să dai bani de la buget ca să faci echipă când deja sunt altele? De ce ții baza sportivă de pe urma căreia poți încasa bani? Sunt lucruri anormale. Nu-și dau seama în ce probleme sunt. Ce, suntem pe vremea lui Ceaușescu ca să faceți ce vreți cu averea țării? O să vadă ei.

O să câștig totul în instanță, numele și marca. Nu toată lumea e anormală în țara asta. Important e ca judecătorii să facă parte din cei 79%. Nu mai are cine să îi influențeze. Nu mai sunt Oprea, Coldea sau Băsescu, nu mai au putere în instanță", a spus Gigi Becali pentru Gazeta Sporturilor.

34%
dintre fani se declară susținători ai Stelei

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (93)
1834146503522429
Constantin Maxim  •  24 Decembrie 2017, 10:18

sunt cu steaua dar fara ciobani(becali)

blocatu
blocatu  •  24 Decembrie 2017, 09:46
Postat de andy_2008 pe 23 Decembrie 2017, 21:44

Steaua a fost cumparata de Becalii cand nu valora 2 bani si a fost salvata de cioban.Acum Talpan si Lacatus cel hapsan vor sa se capatuiasca de pe urma Stelei,oare e corect????

haordei, domnisoara! cum zicea Fatu printr-o emisiune de la OTV! :D ce va mai place shaorma cu de toate! alte probleme nu mai avem in forbalu` romnesc decat cu Ivan cel Groaznic, de la Hasmokar(pardon, Krasnodar)! si cu Lacatus cel Hapsan! de la Faur :D ah da,foarte important! si cu ce zice "the immortal savior" , Sf.Mare Mucenic Gheorghe de Pipera!

haideusicfr
haideusicfr  •  24 Decembrie 2017, 09:19
Postat de haideusicfr pe 24 Decembrie 2017, 09:18

Fa o plangere la TAS. Impotriva armatei romane.

Poate iti fac o vizita cu o piranda dintr-aia. Blindata. Si ramai fara lei.

Vezi toate comentariile (93)
Comentează