FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV Reghe rupe tăcerea într-un interviu spectaculos pentru Gazetă » În partea I: cine e vinovatul pentru pierderea titlului + obiectivul Stelei în Ligă și eșecul Marica disecat

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 mai 2016 01:00

Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea într-un interviu exclusiv pentru cititorii Gazetei Sporturilor. Antrenorul roș-albaștrilor face o analiză minuțioasă a parcursului echipei sale.

"Vreau să vă asigur de sinceritatea mea în legătură cu tot ceea ce am să vă spun în acest interviu. Este final de sezon și normal că trebuie să facem o analiză corectă și fără ocolișuri", a fost primul lucru pe care tehnicianul de 40 de ani l-a spus reporterilor ziarului.

Reghecampf vorbește despre momentele care au contat cel mai mult în lupta pierdută de Steaua pentru titlul de campioană și declară convins: "Vă garantez că avem cei mai buni jucători din România", spune antrenorul.

În ciuda unui sezon în care nu și-a îndeplinit obiectivul, Reghe vede partea plină a paharului: "În viaţa asta am învăţat ceva! «Eu nu pierd, mai degrabă înving sau învăţ», spunea Nelson Mandela".

Citește astăzi în ediția tipărită prima parte a interviului cu Laurențiu Reghecampf. Ce spune despre Marica, ce prioritate are Steaua pentru viitorul sezon și de ce face nopți albe. Poți răsfoi ziarul și în varianta online, pe platforma digitală! 

În partea a doua a interviului, joi, afli și:
● de ce n-a avut niciun moment intenţia de a demisiona;
● înţepăturile lui Reghe la adresa lui Șumu dică;
● replica la speculaţiile că Edi Iordănescu și Toni Conceicao
l-ar putea înlocui;
● răspunsurile antrenorului la întrebarea “E adevărat că Gigi Becali v-a făcut schimbările?”;
● de ce crede că nu clauza de 1 milion de euro îl ţine în funcţie la Steaua;
● dacă e adevărat sau nu că la antrenamente nu apare întotdeauna și că nu lucrează tactic

ALTE ARTICOLE EXCLUSIV PRINT

Ce jucător al lui Dinamo a fost pus să efectueze o ecocardiografie cu puțin timp înainte ca Ekeng să mpară

Tabelul adversarelor Astrei și Stelei. Care-s cele mai accesibile variante

Nu ratați ponturile din pagina dedicată pariorilor!

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (24)
hehehehe
hehehehe  •  11 Mai 2016, 13:21

Vrem alt nume! Vrem alt imn! Vrem alta stema! Hei, hei, hei!

valiro
valiro  •  11 Mai 2016, 13:06
Postat de Romeo Ionescu pe 11 Mai 2016, 11:57

vă spun eu cine e vinovat: s-au făcut presiuni puternice ca să îi fie luată Steaua lui Jiji. Acesta a început vânzarea jucătorilor, pentru a-și scoate din bani și l-a adus pe Rădoi, antrenor fără experiență și ieftin. Astfel, decalajul față de Astra, care și-a văzut de treabă, a fost destul de mare iar Reghe nu a putut recupera. De altfel, Steaua a fost la 3 puncte de Astra inaintea ultimului meci direct. Dacă-l câștiga se schimba totul.

Nu cred ca vrea cineva sa ia Steaua lui Gigi. Gigi are o echipa, infiintata in 2003 care si-a pus numele la fel ca cea a Armatei... Ti se pare ca daca imi fac si eu o firma, o numesc Astra, joc in CL la anul ? Daca am acordul FRF, fii convins ca pot.

vasileschi
vasileschi  •  11 Mai 2016, 12:11

A fost vrodata Steaua pe primul loc in campionatul asta !!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează