FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Revine în Liga 1 atacantul adus de Rednic la Dinamo! Mâine semnează contractul

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 februarie 2017 15:36

Pandurii, locul 12 în Liga 1, continuă să facă transferuri, după ce în această iarnă a pierdut mai mulți jucători importanți.

Potrivit surselor GSP.RO, Paul Batin va fi noul jucător al formației pregătite de Flavius Stoican. Cele două părți au ajuns la un acord, iar jucătorul va semna mâine contractul.

Astfel, atacantul revine la Tg. Jiu după 5 ani, atunci jucând sub formă de împrumut în sezonul 2011-2012. Paul Batin, 29 de ani, este liber de contract după ce s-a despărțit de Miedz Legnica, din liga a 2-a din Polonia.

În a doua parte a sezonului trecut, Batin a jucat la Dinamo, bifând 4 meciuri. De-a lungul carierei, Batin a mai jucat la FCM Baia Mare, CFR Cluj, UTA, Gaz Metan, FC Brașov și FC Botoșani.

150.000 €este cota lui Batin, potrivit transfermarkt.de

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
blatistu49
blatistu49  •  15 Februarie 2017, 16:15

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează