FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Ricardo Machado a fost declarat liber de contract, însă Dinamo nu e sigură de transfer » Încă o echipă a intrat pe fir

Articol de - Publicat joi, 05 februarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 05 februarie 2015 20:25

Ricardo Machado a fost declarat liber de contract azi de Comisia de Recurs. Fundaşul lui FC Braşov se află pe lista de transferuri a lui Dinamo, care încearcă să îşi întărească defensiva.

Totuşi, jucătorul nu exclude varianta de a pleca din România, recunoscînd pentru GSP.ro că are cîteva oferte interesante.

"Am fost declarat liber! Acum urmează să văd cu cine semnez. Dinamo este o variantă, dar am şi o ofertă din străinătate.

Vreau să vorbesc cu agentul meu şi cu familia pentru a vedea ce este mai bine pentru mine. Dupa ce mă consult cu ei am să fac si alegerea corectă", a spus Machado pentru GSP.RO.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (28)
sans.nom
sans.nom  •  19 Februarie 2015, 15:20

i-auzi ma .....asta are oferte de-afara :)) posibil sa-l ia Porto sau City :)))

redbuldog
redbuldog  •  06 Februarie 2015, 10:29

Hallo fratilor,palavragim mult si ineficent...!Un club cu management adevarat profesionist,nu se roaga de jucatori ca alde Machado sau Marc si care fie vorba intre noi nu sunt valorile consacrate care sa scoata urgent din criza,apararea lui Dinamo,trebuiau adusi jucatori fie si pe 6 luni,asa cum au procedat Rapid,Pandurii,Otelu sa,dar la clubul asta ,,carpeala''tine loc de lucru manual..!Se sacrifica timp si rezultate pentru ce..caci oricum bazele unei reconstructii serioase nu se vad la orizont..!?Nea Stanciule..TREZIREA,ca e ziua in toata regula..!

zecs93
zecs93  •  05 Februarie 2015, 22:24
Postat de unico_biancorossi pe 05 Februarie 2015, 21:47

ai si tu dreptate. asa este. frumos raspuns, de data asta.

iti multumesc ;)

Vezi toate comentariile (28)
Comentează