FOTBAL  »  Superliga  »  PROTEST

EXCLUSIV Scandal în Liga 1! Jucătorii refuză să se antreneze și amenință: "Nu ne prezentăm la următorul meci"

Articol de GSP - Publicat joi, 27 octombrie 2016 11:54

Situaţia de la Pandurii a devenit dramatică din cauza condiţiilor financiare precare.

După ce au păsuit de câteva ori conducerea clubului, în speranţa că lucrurile vor lua o turnură favorabilă din punct de vedere financiar, fotbaliştii Pandurilor au trecut, de astăzi, la forme de protest.

Potrivit surselor GSP.RO, jucătorii nu mai onorează şedinţele de pregătire şi nu vor să se prezinte la meciul cu CS U Craiova.

Conducătorii clubului din Târgu Jiu încearcă, în aceste condiţii, dacă fotbaliştii primei echipe nu vor fi înduplecaţi, să alinieze în Bănie garnitura secundă!

"Nu se mai poate! Am tot aşteptam, am dat dovadă de înţelegere, dar nu mai putem accepta actuala stare de lucruri de la echipă. Nu ne mai antrenăm şi nu mergem la Craiova!", a spus unul dintre jucătorii importanţi ai echipei gorjene.

"Este adevărat că azi jucătorii nu s-au antrenat. Din păcate, s-a ajuns la capătul puterilor. Sunt alături de jucători și antrenori. Avem aproape 10 luni de când sperăm să se îndrepte situația.

Am epuizat toate formele de motivare. Respect munca jucătorilor. Există riscul să mergem cu juniorii la Craiova" Narcis Răducan, președinte Pandurii, pentru GSP.RO

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
ovialex23
ovialex23  •  27 Octombrie 2016, 15:36

Ce va face acum parodia umana de Ponta daca echipa se desfinteaza dar totusi se va construi noul stadion din banii publici ?

fangigi
fangigi  •  27 Octombrie 2016, 15:18

Trebuiau desfiintati de mult *** astea!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

blatistu49
blatistu49  •  27 Octombrie 2016, 14:35

poate o poanta va fila pariuri

Vezi toate comentariile (14)
Comentează