FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV Scandal la Rapid! Fotbalist lăsat la porţile cantonamentului şi ameninţat cu suspendarea pentru că nu s-a supus

Articol de - Publicat vineri, 04 iulie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 04 iulie 2014 20:28

Fundaşul stînga Nicolae Vasile (18 ani) a fost exclus din lot şi e ameninţat cu suspendarea.
Administratorul judiciar al clubului, Cristina Andronache, i-a propus jucătorului un contract mai mic decît cel pe care l-a avut pînă la 30.06.2014, lucru neacceptat de jucător.

"Mie pe 30 mi-a expirat contractul de junior. Am fost la negocieri, însă doamna Andronache mi-a pus în faţă un contract nou, pe trei ani, dar cu nişte termeni sub cei pe care i-am avut.

Nu am vrut să semnez, normal! Aşa că au decis să nu ma primească la reunire. Acum vor să mergem la comisii. O să fac şi asta. Dacă vor cîştiga, mă pot suspenda 2 ani", a spus jucătorul pentru GSP.RO.

Salariu mai mic cu 500 de euro

Nicolae Vasile a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Rapidului în sezonul trecut şi este văzut drept un puşti de mare viitor.

"Eu primeam pînă acum 1500 de euro lunar, însă ei vor să-mi dea 1000, deşi sîntem în Liga 1. Atît că aveam o clauză că doar dacă joc cel puţin 50% din meciuri să îmi crească iar salariul la 1.500 de euro.

Să nu mai zic că de asigurare în caz de accidentare nu aş beneficia. Aş fi vrut ca în contract să îmi fie introduse şi restanţele financiare care mi se cuvin".

Dorit de FC Copenhaga

Puştiul Rapidului e dorit de FC Copenhaga, care au venit chiar şi cu o ofertă, de 800.000 de euro, iar jucătorul crede că şefii clubului ar putea să se gîndească mai mult înainte de a lua anumite decizii.

"Ei au să îmi dea 10.000 de euro. Nu ar însemna foarte mult. Din ce ştiu eu de pe urma mea pot lua o sumă destul de frumoasă. Din cîte ştiu, FC Copenhaga ar vrea să ofere 800.000 de euro în schimbul meu, aşa că acei bani pe care au ei să mi-i dea sînt foarte puţini în comparaţie cu asta".

Se antrenează prin parc

Jucătorul aşteaptă ca totul să se rezolve pentru a se putea antrena alături de colegi, mai ales că pentru giuleşteni urmează o perioadă dificilă, în care vor întîlni CS U Craiova şi Steaua.

"Sincer, îmi doresc să ne înţelegem pînă la urmă. Nu ţin să plec de la Rapid. Acum alerg prin parc, deşi ştim cu toţii ce program echipa. Vreau să fiu pe teren la meciul cu Steaua", a spus Nicolae Vasile pentru GSP.RO.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
allosaur
allosaur  •  11 Iulie 2014, 13:50

Poate imi explica si mie cineva, de ce s-a ajuns la"comisii" adica treaba nu e destul de simpla... Baiatul asta (nu il stiu, nu stiu ce ii poate pielea , si in final nu ma intereseaza) a avut pana acum un contract cu Rapid, Contractul ala a expirat, acesta fiind liber de orice obligatii fata de "clubul Rapid"Adica mie ca angajat,daca nu imi convine ceva, imi depun demisia( sau pur si simplu incetez sa ma mai duc la "serviciu" si dupa 3 zile lucratoare in care nu am fost la "serviciu" legea permite desfacerea contractului de munca. Daca omul asta nu mai vrea sa munceasca la Rapid, sau nu ii convine salariul, cum il poate obliga cineva sa ramana acolo?

real_madrid_cf
real_madrid_cf  •  05 Iulie 2014, 23:32
Postat de samertx pe 05 Iulie 2014, 13:40

Cocoana asta ar trebui să se ocupe de cu totul altceva, nu de negociat contracte. Nu intră în atribuțiunile funcției în care a pus-o hotîărârea judecătorească.

M-ai linistit,deci la Dinamo tot Lake e jupan el da liber la garsoniere si la gratare la saftica in caz de victorii!

samertx
samertx  •  05 Iulie 2014, 13:40

Cocoana asta ar trebui să se ocupe de cu totul altceva, nu de negociat contracte. Nu intră în atribuțiunile funcției în care a pus-o hotîărârea judecătorească.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close