FOTBAL  »  Superliga  »  ACUZE

EXCLUSIV Scandal uriaș la Craiova! Cârțu și-a acuzat un jucător de blat și l-a scos din lot: "O rușine ce s-a întîmplat"

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 mai 2015 14:26

CS U Craiova a pierdut în superioritate numerică, pe teren propriu, meciul cu FC Brașov, 0-1, iar Sorin Cârțu a avut o ieșire nervoasă.

Gazeta Sporturilor dezvăluie în ediția tipărită de azi că, la finalul meciului cu FC Brașov, Sorin Cârțu și-a acuzat unii jucătorii de noncombat.

"Antrenorul celor de la CS U Craiova l-a numit blatist pe Cosmin Frăsinescu", susțin sursele Gazetei. 

Fundaș central, Frăsinescu are 30 de ani, a venit în vară la CS U și a mai trecut în Liga 1 pe la Gloria Bistrița și Gaz Metan.

Sursele dezvăluie și alte replici incendiare din vestiar între antrenor și jucători. Citește mai multe despre scandalul de la CS U Craiova și despre alt fotbalist jignit de Cârțu în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor sau în ediția digitală

Astăzi, tehnicianul a anunțat că Frăsinescu nu va face parte din lotul pentru meciul cu Botoșani, de mîine.

"Am patru fundași în lot, iar pentru meciul cu Botoșani am ales trei. Frăsinescu a făcut multe greșeli în ultimele meciuri și am decis să nu mai facă parte din lot. Am vorbit cu el după meci și i-am spus că a fost o mare rușine ce s-a întîmplat. M-a deranjat să fiu acuzat de blat", a spus Cârțu la televiziunea sportro.

Se înmulțesc cazurile din Liga 1 în care oameni din același club se acuză de lucruri necurate. Zilele trecute, tot în Oltenia, șefii de la Pandurii și-au suspendat președintele, pe Eugen Pîrvulescu, pentru suspiciuni de blat cu U Cluj (0-1).

Alte subiecte din ediția exclusiv print de azi:

Alegerea care poate distruge Steaua » Opțiunea lui Becali periclitează prezența echipei în Ligă sezonul viitor

Cifre horror » Gâlcă a intrat în panoplia antrenorilor care s-au făcut rîs pe banca tehnică a Stelei!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (35)
robotzel
robotzel  •  02 Mai 2015, 11:02
Postat de ovidiu_3003 pe 02 Mai 2015, 09:27

...am jucat si vom juca toate meciurile cinstit ...pe teren ...o sa mai si pierdem ...o sa jucam si mai prost decat cu Brasovul ...dar niciodata nu vom face blat ...aceast echipa a fost construita sa fie data exemplu de corectitudine ...daca o sa faca macar un blat ...se va desfiinta si cei care il vor face vor infunda puscaria ...

si din corectitudinea care va caracterizeaza ati promovat pe blat in prima liga, fara sa aveti continuitatea a 3 ani de liga secunda. offff cata corectitudine!

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  02 Mai 2015, 09:27

...am jucat si vom juca toate meciurile cinstit ...pe teren ...o sa mai si pierdem ...o sa jucam si mai prost decat cu Brasovul ...dar niciodata nu vom face blat ...aceast echipa a fost construita sa fie data exemplu de corectitudine ...daca o sa faca macar un blat ...se va desfiinta si cei care il vor face vor infunda puscaria ...

prazburg1948
prazburg1948  •  02 Mai 2015, 02:37
Postat de conasu_boeru pe 01 Mai 2015, 23:15

Substantivele proprii se scriu cu majuscule ! Incearca sa nu mai mananci doar praz cu urzici ! *** , stie toata tara asta ce nivel e acolo !

Eu nu stiu, ce nivel e acolo?

Vezi toate comentariile (35)
Comentează