FOTBAL  »  Superliga  »  CSA STEAUA / FCSB

EXCLUSIV Se dă verdictul! Aflăm care e Steaua! În interval de 5 zile se stabilește: FCSB sau CSA?

Articol de - Publicat joi, 05 aprilie 2018 09:11

Armata a câștigat marca, Gigi Becali susține că FCSB-ul lui a continuat activitatea, deci al lui e clubul adevărat.

În locul vreunui sondaj, urmează, în interval de 5 zile, câte un derby al fiecăreia dintre urmașele roș-albaștrilor, ambele pe Arena Națională.

Singurul club care are dreptul să se numească Steaua București e în Liga a 4-a. Dar FCSB a continuat activitatea vechii trupe a militarilor, a păstrat și jucători, și suporteri, chiar și stadionul din Ghencea, după ce a intrat clubul pe mâinile lui Becali. Susținătorii s-au împărțit, pentru că nu le e foarte clar pe care s-o urmeze: pe Steaua sau pe FCSB?

Speră 20.000, visează 30.000

Un experiment, un test urmează în curând, un prim răspuns la întrebarea "care a moștenit mai mulți fani?", chiar dacă nu va fi vorba despre un răspuns complet.

Luni, 9 aprilie, se va juca pe Arena Națională partida FCSB-U Craiova, un derby pentru câștigarea campionatului. După 5 zile, pe același stadion va fi CSA Steaua-Academia Rapid, tot un derby, dar pentru promovarea din Liga a 4-a în a 3-a.

Care va aduna mai mulți fani? CSA mizează pe minimum 20.000 de oameni la arenă, speră să fie chiar cu 10.000 peste acest număr. Sunt luați în calcul și ultrașii giuleșteni, 10.000 de oameni. Armata a închiriat cel mai mare și mai luxos stadion din România tocmai pentru că s-a bazat pe o mulțime capabilă să acopere costurile pentru organizarea partidei.

Închirierea Arenei costă 53.000 de euro. Prețurile biletelor încă nu au fost anunțate. La un preț mediu de 20 de lei, CSA ar aduna între 400.000 și 600.000 de lei, cât ar încasa de la 20.000, respectiv 30.000 de oameni. Ar acoperi ușor costurile și ar mai și rămâne cu niște bani. Jocul de pe 14 aprilie va fi și televizat, pe DigiSport, de la ora 19:45.

Suporterii au insistat atât de tare pentru organizarea partidei pe Arena Națională, încât au transmis conducerii că sunt dispuși chiar să plătească bilete în plus, adică un spectator să achite un tichet, două pe lângă cel pe care-l cumpără pentru propriul acces pe stadion.

Tu ce echipă susții?

FCSB
CSA STEAUA

20.000 din două meciuri

FCSB are avantajul nivelului superior la care evoluează, un meci din prima ligă e oricum mai atrăgător decât unul din "D", chiar dacă pe teren vor fi pe 14 aprilie și nume foarte cunoscute, precum Vasile Maftei și Ionuț Voicu. Dezavantajul, în comparația legată de numărul de spectatori, e că U Craiova nu va aduce o galerie din 10.000 de oameni pe Arena Națională, așa cum promit rapidiștii, așa că asistența va fi scăzută de oaspeți la jocul din prima divizie.

Budescu și colegii lui nici nu s-au apropiat în ultima vreme de numărul pe care speră să-l bifeze CSA în disputa cu Academia Rapid. În două meciuri din play-off, cu Viitorul și cu CFR, FCSB a avut un pic peste 20.000 de oameni, adunați de la ambele jocuri: 8.753 cu trupa lui Hagi și 11.874 cu Clujul. 

1.000 de spectatori au loc în Ghencea, la terenul de antrenament pe care steliștii îl transformaseră în stadion pentru meciurile de pe teren propriu. CSA Steaua va putea folosi noul stadion din Ghencea, care ar trebui să fie inaugurat în 2020, când clubul speră să urce până în Liga 1

55.000 de locuri are Arena Națională. FCSB a adus 49.200 de fani, cei mai mulți din tot sezonul, la partida retur cu Sporting Lisabona, din play-off-ul Champions League, 1-5

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (181)
kyil
kyil  •  10 Aprilie 2018, 23:49

*** nu e Steaua asa cum nici CraiOlguta nu e U Craiova si asa cum nici *** nu e Dinamo si nici ACS Recas nu e Poli Timisoara sau Academica *** nu e *** ,dar ce mai conteaza ca tot mocirla de fotbal avem...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

crimson.veritas
crimson.veritas  •  10 Aprilie 2018, 22:06
Postat de jalabert pe 10 Aprilie 2018, 17:14

se indoieste cineva ca mai mult de 70% din votantii csa sunt rinamovisti?

Nu numai ... rinamovisti ... si alte regnuri ...:)) Numai ca ... rinamovistii ... sunt genul de specie ... care se vor duce travestiti ... si la meci ... ca sa umfle numarul ...:)) Vom avea ... vreo 15 mii de rapidisti ... 1000 de peluzari de la sud ... toti cu cazier ... si restul vor fi rinamovisti ...:)) Nu vad un alt obiectiv mai importnant pentru rinamovisti in acest sezon .... in care nici macar nu mai sunt in aceeasi competitie cu ... FCSB! ...:))

107054686388652
Mircea Ordean  •  10 Aprilie 2018, 20:08

Eu unul susțin echipa lui Gigi Becali. Nu i-am oprit nimeni pe șefii de azi și CSA să țină Steaua in viață, la 2003. Apoi, nu-i obligatoriu ca cei interesați să vadă meciul de care vorbiți să fie neapărat fani, ai celor două trupe.

Vezi toate comentariile (181)
Comentează