FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ACS POLI, SÂMBĂTĂ, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP

EXCLUSIV Steaua, amenințată înainte de meciul cu Poli: "Putem scoate un rezultat bun"

Articol de - Publicat marti, 13 decembrie 2016 16:10

Steaua se va duela cu ACS Poli Timișoara, sâmbătă, de la ora 20:30. Meciul va fi în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Cristi Bărbuț, mijlocașul de 21 de ani al celor de la ACS Poli, nu a jucat astăzi în victoria din Cupa României, 3-0 cu CS Afumați, din cauza unei accidentări. Totuși, acesta va evolua cu siguranță în meciul cu Steaua și este sigur că echipa sa poate obține un rezultat pozitiv.

"Putem produce surpriza în acel meci. Prindem Steaua într-o perioadă nu tocmai bună. Suntem capabili de a scoate un rezultat bun.

Eu pot juca la orice echipă din România, dar sper ca problemele de la Timișoara să se rezolve. Aici este o echipă frumoasă", a spus Bărbuț pentru GSP.RO.

ACS Poli a jucat la Buftea meciul cu CS Afumați, iar echipa va rămâne la Urziceni, acolo unde echipa este în cantonament și unde se pregătește în următoarele zile pentru meciul cu Steaua.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează