FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV Steaua fără antrenor! Detalii de ultimă oră și decizia luată de Reghecampf

Articol de - Publicat vineri, 12 mai 2017 20:37

Gigi Becali a dat drumul căutărilor pentru un nou antrenor al echipei, întrucât Laurențiu Reghecampf e decis să spună adio Stelei după finalul acestui campionat, indiferent de locul pe care-l va ocupa echipa.

"După ce se termină sezonul, voi pleca în vacanță, apoi vom discuta și despre plecarea mea de la Steaua. MM poate să caute pe cine vrea, pentru mine nu contează asta, ci doar ultimul meci din campionat", a spus Reghe.

Chiar dacă nu vrea să anunțe oficial că pleacă, în acest moment antrenorul de 41 de ani a bătut palma cu Al Wahda, care i-a pus pe masă un contract de 2 milioane de euro.

"Reghe sută la sută nu mai rămâne la Steaua! A început deja să-și caute o vilă unde să locuiască împreună cu familia la Dubai. A primit informații și imagini cu mai multe vile din Dubai, iar în cel mai scurt timp trebuie să se decidă asupra locului unde va locui pentru următorii ani", spun sursele ziarului.

Becali nu e speriat de perspectiva de a-și pierde antrenorul: "Sâmbătă e ultima etapă, nu o să spună el dacă va pleca? Îşi fac ei echipa, jucătorii, şi câştigă și fără antrenor ultimul meci. Eu când am vorbit cu Ana, i-am promis că îl las pe Reghe dacă vrea să plece fără să plătească nicio clauză". 

La mijlocul lunii martie, Reghecampf ar fi părăsit România în mare secret, iar destinaţia a fost Qatar. Anumite personaje din fotbalul românesc susţin că Reghe ar fi mers la Doha pentru a negocia chiar cu Al Wahda. 

A fost pe lista "naționalei"

Tehnicianul Edgardo Bauza a fost numit ieri în funcţia de selecţioner al Emiratelor Arabe Unite, la o lună după ce a fost demis de la naţionala Argentinei. Pe listă erau Cosmin Olăroiu, care a refuzat postul, dar și Laurențiu Reghecampf, care a cerut mai mult timp de gândire.

Bauza, în vârstă de 59 de ani, a semnat un contract pe doi ani cu federaţia din Emirate. Tehnicianul argentinian va încerca să califice reprezentativa Emiratelor Arabe Unite la Cupa Mondială din 2018, dar principalul obiectiv este câştigarea Cupei Asiei în 2019.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (48)
valentinn10
valentinn10  •  13 Mai 2017, 15:06
Postat de danvaideeni pe 13 Mai 2017, 07:40

Cine va mai intelege: aici scrieti "Steaua" si un articol mai jos scrieti " FCSB"! Hotarati-va! Sau asta e in functie de preferintele autorilor articolelor!

STEAUA E DOAR UNA , STEAUA NOASTRA , STEAUA ROMANIEI , STEAUA BUCURESTI , FENOMENUL FOTBALULUI ROMANESC , STEAUA CAMPIOANA 27

widoqq
widoqq  •  13 Mai 2017, 09:30

Sotul sotiei este antrenor la FC FCSBeaua nu la Steaua. Nu mai mintiti.

capca1
capca1  •  13 Mai 2017, 08:57

Păi, oricum FCSB n-a avut antrenor de un an jumate, care-i subiectul de presă aici ?!

Vezi toate comentariile (48)
Comentează