FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERUL LUI NICOLIŢĂ

EXCLUSIV » Steaua îl dă pe Nicoliţă la Saint Etienne pentru 700.000 de euro

Articol de GSP - Publicat marti, 30 august 2011 00:00 / Actualizat marti, 30 august 2011 17:23

UPDATE » După ce a fost de acord să-l cedeze pe Nicoliţă la St. Etienne, conducerea Stelei este în căutarea unui înlocuitor, iar acesta ar putea fi Dorin Goga, 27 de ani. Jucătorul timişorenilor revine astfel în atenţia steliştilor după ce la un moment dat părea că nu există nici o şansă ca fotbalistul să vină la roş-albaştrii în primul rînd din cauza neînţelegerilor legate de salariu. La Poli, Dorin ia 300.000 d euro pe sezon.

UPDATE » Gigi Becali confirmă pentru GSP.ro înţelegerea cu formaţia franceză. "Banii ăştia pe care o să-i iau pe el nu însemană mare lucru pentru mine. Dar am ţinut cont de rugăminţele lui. Nici nu mai ştiu de cîte ori mi-a zis să-l las să plece. Dacă el crede că e mai bine pentru el, atunci să meargă acolo", a afirmat patronul Stelei.

Se vede că prezenţa la echipa naţională aduce şi transferul în străinătate. :) Aflat în cantonament pentru meciurile cu Luxemburg şi Franţa, Bănel Nicoliţă a primit vestea pe care o aşteaptă de mult timp: formaţia franceză Saint Etienne a fost de acord cu preţul cerut de Steaua, iar transferul se definitivează pînă mîine, ultima zi în care se pot face transferuri de jucători aflaţi sub contract.

La începutul lunii, Pantilimon a plecat din cantonamentul echipei naţionale ca să semneze cu Manchester City.

Formaţia patronată de Gigi Becali ia 700.000 de euro, iar jucătorul va semna o înţelegere pe trei ani, cu un salariu stagional de  400.000 de euro.

Saint Etienne este o echipă importantă în Franţa, de 10 ori campioană şi deţinătoarea a 6 Cupe. În actualul sezon ea este pe locul 8 după patru etape, cu 7 puncte.

În această vară s-a vorbit mult despre faptul că Nicoliţă nu ar intra în aşezarea tactică pe care Ronny Levy vrea să o folosească la Steaua, 4-3-3, dar Nicoliţă a jucat mereu şi pentru că Gigi Becali ţine la jucător, impresionat de dăruirea pe care o arată pe teren.

SCRIE ŞI TU! MySport despre plecarea lui Bănel: "Steaua fără palmares!"

Înainte de startul campionatului, Nancy şi Samsunspor au purtat negocieri avansate cu Steaua pentru Bănel, dar de fiecare dată transferul a căzut. Mai mult, cu Standard Liege fuseseră puse la punct toate detaliile, iar jucătorul avea luate şi bilete de avion cînd hotărîrea antrenorului belgienilor a căzut ca o ghilotină: "eu nu-mi asum acest transfer, nu-l vreau pe Nicoliţă" şi totul s-a anulat.

Cifrele lui Nicoliţă la Steaua
- a jucat în Ghencea între 2005 şi 2011
- 64 de meciuri şi 10 goluri în cupele europene pentru roş-albaştri
- 188 de meciuri şi 23 de goluri în Liga 1 pentru Steaua
- două titluri de campion
- o Cupă a României
- o semifinală de Cupa UEFA
- o Supercupă
- 3 sezoane în grupele Champions League

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (125)
mircea98
mircea98  •  31 August 2011, 17:53

bine ca plecat sta de vreo 6 ani la steaua am copyat fifa 06 si era si el e bine ca plecat odata

palalila29
palalila29  •  31 August 2011, 04:06

Fara el steaua e o pitica neagra.. cine mai da gol pe bernabeu in urmatorii 45 de ani, ha ?

demolator74
demolator74  •  31 August 2011, 00:59

://marketglory.com/register/demolator74 ://marketglory.com/register/demolator74 ://marketglory.com/register/demolator74 A inceput un nou joc de strategie economica in care vei putea transforma moneda virtuala in bani adevarati... Fi-ti printre primii care va inscrieti gratuit folosind adresa de mai sus si aratati-va calitatile de economist!?! Va doresc distractie placuta si de ce nu , SPOR LA BANI!

Vezi toate comentariile (125)
Comentează