FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, JOI, 20:30, LIVE LA TV DIGI SPORT, TV DOLCE SPORT, LOOK TV, LIVETEXT PE GSP.RO

EXCLUSIV Surpriză de proporții! Cine arbitrează derby-ul Dinamo- Steaua din Cupa Ligii

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 decembrie 2016 10:10

CCA l-a delegat la meciul de mâine seară de pe Arena Națională pe Horaţiu Feşnic (27 ani), care de anul viitor intră pe lista FIFA, acesta fiind primul său meci între Dinamo și Steaua.

Povestea carierei lui Horațiu e una inedită. Este absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca şi a practicat fotbalul înainte de a ajunge arbitru, fiind junior la U Cluj până la 14 ani, când s-a mutat la rivala din Gruia. La CFR Cluj a jucat până în 2005, evoluând pentru echipa a doua a clubului.

"Am urmat cursurile de arbitraj sfătuit fiind de către tatăl meu, dar și pentru faptul că eram în fenomen", spunea Horațiu.

Delegarea lui Feșnic este cu atât mai surprinzătoare cu cât clujeanul de 27 de ani încă nu e arbitru FIFA, iar în ultimele zece partide niciun alt arbitru fără ecuson FIFA n-a fost delegat la acest meci.

"Îmi place când arbitrez cei mai buni jucători, dar nu îmi place mentalitatea  pe care o au unele persoane față de arbitrajul românesc. Doresc să ajut la schimbarea acesteia, dar nu putem asta decât prin multă muncă și prestații cât mai bune la meciurile oficiate, dând dovadă de unitate între noi, arbitrii" Horațiu Feșnic, arbitru

Toate detaliile despre cariera lui Horațiu Feșnic pot fi citite în ediția tipărită a Gazetei sau pe platforma Gazeta Digitală

  • Dinamo- Steaua, meci contând pentru semifinalele Cupei Ligii, se va disputa joi, de la ora 20:30, în direct la TV Digi Sport, TV Dolce Sport, Look TV și liveTEXT pe GSP.RO

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
104772133226352
Petre Radulescu  •  21 Decembrie 2016, 19:58
Postat de danut1971 pe 21 Decembrie 2016, 12:13

sper sa fie corect nu sa fluiere profcsb

Si eu sper sa fie corect si sa nu treaca cu vederea, asa cum au facur Radu Petrescu si Hategan, loviturile de pedeapsa clare ca lumina zilei la De Amorim si Popa.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  21 Decembrie 2016, 14:04
Postat de haideusicfr pe 21 Decembrie 2016, 11:23

O fi baiatul lui Fesnic fost fotbalist de-a lui U Cluj!

Sigur.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  21 Decembrie 2016, 12:30

ar fi pacat pentru cele cateva mii de suporteri *** in tribune la cine stie cate minus grade ca meciul sa fie iar stricat de arbitrii.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close