FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV // GALERIE FOTO şi VIDEO Primul transfer al iernii la Dinamo! Un atacant cu 14 goluri în Serie A și 11 la națională a sosit azi! Imagini de la vizita medicală!

FOTO: Alin Grigore +6   FOTO
FOTO: Alin Grigore

Articol de , - Publicat luni, 30 ianuarie 2017 08:27

Dinamo bifează azi prima achiziție a iernii. Fost la Inter, internaționalul nigerian Victor Obinna a fost azi la INMS pentru a efectua vizita medicală, urmând ca în cursul zilei să semneze contractul. 

update 11:45

Obinna a trecut cu brio testele medicale. Acesta a plecat spre biroul lui Adi Mutu, unde va semna contractul cu Dinamo. Acesta va fi prezentat în curând în cadrul unei conferinţe.

 

update 9:50

În galeria foto sunt primele imagini cu Victor Obinna la vizita medicală.

 

Ştirea iniţială:

Plecarea lui Eddy Harlem Gnohere la Steaua a fost acoperită de Dinamo, care îi mai avea pe acel post doar pe Adam Nemec și Daniel Popa. "Câinii" au așteptat mult pentru primul transfer, însă acesta este unul cu nume. 

În România a ajuns Victor Obinna (29 de ani), iar azi dimineață a efectuat vizita medicală la INMS. Va merge la club pentru a semna contractul.

Nigerianul a fost legitimat ultima dată la Darmstadt, dar a mai trecut în cariera sa pe la Chievo, Inter, Malaga, West Ham, Lokomotiv și Duisburg. 

2009este anul în care Obinna a câştigat titlul cu Inter

El poate evolua ca vârf împins sau al doilea vârf. Are 14 goluri marcate în Serie A, în 69 de partide. 

11 goluri 
în 46 de meciuri are Obinna la naționala Nigeriei 

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (74)
zecs93
zecs93  •  31 Ianuarie 2017, 04:04
Postat de dinamo100 pe 30 Ianuarie 2017, 09:06

Si Zicu a "trecut pe la Inter"! :)

Da dar asta are peste 100 de goluri in Serie A si Serie B !!! Zicu n-a prins niciun meci la Inter Milano, si Alibec a fost pe acolo si degeaba !!!

zecs93
zecs93  •  31 Ianuarie 2017, 04:02

Insfarsit aducem si noi ceva de calitate, bine baa, hai cu obinna mai repede !! Maine semneaza si Bawab dar si Ivanov, din surse sigure !!!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  30 Ianuarie 2017, 21:10
Postat de ando89 pe 30 Ianuarie 2017, 17:19

Nigerian vânjos, pai se compară cu Alibec? Pun pariu ca are și un sprint de sub zece secunde la sută, ăștia sunt antrenați când sar în aer oleoductele perforate neprofesional:))

Noi il repunem pe picioare, apoi vine Smeritu' si-l momeste sa-si schimbe numele in Ovinna!

Vezi toate comentariile (74)
Comentează