FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Exclusiv » "U" Cluj se mută la Mediaş! Stadionul nu va fi gata nici sezonul viitor

Stadionul nou nu va fi gata nici în campionatul următor
Stadionul nou nu va fi gata nici în campionatul următor

Articol de GSP - Publicat marti, 01 martie 2011 00:00 / Actualizat marti, 01 martie 2011 12:30

După Sibiu, în anii 40, şi Alba Iulia, în acest sezon, "sepcile roşii" îşi vor disputa meciurile de pe teren propriu pe arena lui Gaz Metan


"U" Cluj se mută din nou! De data aceasta la Mediaş, oficialii "şepcilor roşii" fiind nemulţumiţi de starea gazonului din Alba Iulia.
De altfel, şeful clubului, Florian Walter, a răbufnit ieri. "Dacă se juca pe un teren normal cu Braşovul, altul era rezultatul. Dar cum să joci în noroi? A trebuit să-l trimit pe Ioan Mărginean să se ocupe de deszăpezire, că e localnic şi altfel discută cu oamenii de acolo", a spus Walter. Azi, pînă la prînz, oficialii Clujului speră să bată în cuie termenii colaborării cu Gaz Metan Mediaş. Stadionul de la Mediaş a trecut printr-un amplu proces de modernizare în această toamnă, cînd şi gazonul a fost schimbat. Prima partidă pe care "U" Cluj o va disputa aici este cea cu Dinamo, din etapa a 23-a, programată pe 2 aprilie, urmînd ca închirierea arenei să fie prelungită pe toată durata returului.

"Stadionul nou nu va fi gata!"
Walter e convins că nici stadionul din Cluj nu va fi gata în timp util şi că exilul se va prelungi şi în campionatul următor. "Cred că nu vom putea juca nici în toamnă pe noua arenă! Din semnalele mele, nu va fi gata prea curînd. Nici nu are cum să fie terminat în iunie, aşa cum se spune iniţial", a mai spus Florian Walter.

6 meciuri va juca "U" Cluj pe stadionul din Mediaş în acest campionat, inclusiv meciul cu Gaz Metan, considerat pe teren propriu

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
mihnea80
mihnea80  •  03 Martie 2011, 10:32

Mediasul e oras fain, dar cam departe, iar daca astia (liga) nu vor baga meciuri doar vinerea sau lunea (cum le-a fost obiceiul in tur), ciuciu spectatori. Parca era mai bun drumu'pana la Bistrita si ceva mai scurt.

mihnea80
mihnea80  •  03 Martie 2011, 10:15

walter vorbeste prostii :) se stia de la inceput ca termenul de finalizare a stadionului din Cluj e sfrasitul lui august, inceputul lui septembrie, deci, oricum, primele etape din 2011 nu s-ar fi disputat in Cluj, tot in exil. Trec aproape zilnic pe langa Ion Moina si pot spune ca se lucreaza intr-un ritm sustinut la stadion. Evident ca din cauza vremii, lucrarile s-au mutat la interior, insa se vor vedea cat de curand si progrese exterioare. HAIDE U! p.s n-as fi mutat echipa de la Alba, caci a fost o gazda primitoare. Da-l incolo de teren, ca doar si altii joaca pe acelasi teren, nu jucam singuri.

kosmyn93
kosmyn93  •  01 Martie 2011, 13:49

o alegere foarte buna,gazul are un gazon excelent pe care se poate juca fotbal din trei in trei zile,gazonul rezista pentru ca e de calitate,la alba iulia era un gazon si un stadion de pe vremea lui bunicamea !

Vezi toate comentariile (23)
Comentează