FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

EXCLUSIV Un fost dinamovist a semnat cu Pandurii » Stoican vrea să aducă două mari talente ale Universității Craiova

Florin Costea ar putea ajunge la Pandurii
Florin Costea ar putea ajunge la Pandurii

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 ianuarie 2017 12:31

Chiar dacă sunt probleme financiare la echipă, Pandurii încearcă să facă transferuri importante și să evite retrogradarea.

Potrivit surselor GSP.RO, Dragoș Firțulescu, 27 de ani, a semnat un contract pe 6 luni cu echipa din Tg. Jiu, cu opțiune de prelungire. Mijlocașul lateral este unul dintre preferații lui Stoican, cei doi lucrând împreună și la Dinamo.

150.000 €este cota lui Firțulescu, potrivit transfermarkt.de

De-a lungul carierei, Firțulescu a evoluat pentru Universitatea Craiova, FC Caracal, Jiul Petroșani, Alki Larnaca, FCM Târgu Mureș, U Cluj, ALRO Slatina, UTA Arad, Kaposvar, Dinamo București și CSM Râmnicu Vâlcea.

îi vrea pe costea și Dina

Flavius Stoican nu vrea să se oprească aici cu transferurile și plănuiește alte două mutări importante. Antrenorul vrea să îi aducă pe Florin Costea și pe Mihai Dina. Cei doi foști jucători ai "Științei" sunt liberi de contract și au mai șanse de a ajunge la formația gorjeană.

  • Costea, 31 de ani este legitimat la CSM Rm. Vâlcea și a jucat 6 meciuri pentru echipa din Liga a 2-a. Atacantul, care poate juca și ca extremă, a mai evoluat la U Craiova, Steaua, CFR Cluj, Arsenal Tula, FC Zakho și CSM Rm. Vâlcea
  • Atacantul Mihai Dina, 31 de ani, este legitimat și el la CSM Rm. Vâlcea, jucând 14 meciuri în acest sezon. De-a lungul carierei a jucat la U Craiova, CS Mioveni, Petroul, Gyor, Poli Timișoara, Aris Limassol, Chiajna, Ael Limassol și CSM Rm.Vâlcea

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (7)
pittt
pittt  •  30 Ianuarie 2017, 20:16

In 1988

darkdark
darkdark  •  14 Ianuarie 2017, 22:47
Postat de Alexandru Drînd pe 14 Ianuarie 2017, 15:04

Chiar, si eu sunt curios. Cand au jucat cei mai sus mentionati la Stiinta? Rea-vointa isi spune cuvantul. V-a retras Stiinta acreditarile si sunteti ofticati? Nu-i nimic, urmeaza actiunea in instanta! Forta Stiinta! fc mitielu nu inseamna Stiinta asa cum nici fc star becali nu inseamna Steaua (ca tot va place sa scrieti de Steaua in continuu)

Dar Gane cand a jucat mai papagalule la Universitatea Craiova? Ca le-a dat Multescu celor de la St Galen tricoul lui ...

darkdark
darkdark  •  14 Ianuarie 2017, 22:37
Postat de deuxex pe 14 Ianuarie 2017, 14:09

Universitatea Craiova a decis să retragă acreditările Gazetei Sporturilor. Clubul nostru consideră că articolele apărute de-a lungul timpului în publicația Gazeta Sporturilor sunt tendențioase, având drept scop discreditarea și defăimarea Universității Craiova. Cu toate că hotărârea definitivă și executorie prin care instanța a statutat că palmaresul și stemele Universității Craiova aparțin „Clubului Sportiv Universitatea Craiova“ a fost notificată Gazetei Sporturilor, aceasta a continuat să nu informeze obiectiv suporterii Științei, să jignească și să ne denigreze, drept urmare parteneriatul media cu acest organ de presă nu își atinge obiectivul. În consecință am luat decizia de a retrage acreditările de presă acordate jurnaliștilor Gazetei până în momentul în care vom constata o minimă decență profesională. Sursa: Universitatea Craiova PS: Cand a jucat Costea si cu Dina la Stiinta???

Ba *** toata tara stie ca sunteti o facatura de echipa. Poate *** ala de Marcel Popescu care *** acum 3-4 luni sa ridice acreditarile la toata presa, voi tot o *** ramaneti ;)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează