FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV UPDATE Ședință anti-FCSB la Rin » Noua strategie a lui Dinamo + două mesaje clare ale lui Negoiță

Articol de - Publicat miercuri, 15 noiembrie 2017 12:20

Dinamo trece în aceste zile prin momente dificile, după ce Ionuț Negoiță a anunțat că nu mai finanțează clubul, iar Gigi Becali vrea să transfere la FCSB cei mai buni jucători dinamoviști. 

ipdate 15:25

Alexandru David, președintele lui Dinamo, a confirmat informațiile GSP.RO și a dat mai multe detalii despre ședința de la Dinamo.

"Este adevărat că a avut loc ieri o ședința la Dinamo. Am vrut să discut cu antrenorul și cu staff-ul și să le transmit din partea domnului Negoiță două lucruri extrem de importante: clubul este perfect sustenabil financiar în acest sezon competițional, chiar dacă finanțatorul a decis să se retragă din viața echipei. În plus, i-am anunțat că domnul Negoiță a transmis clar că niciun jucător de la Dinamo nu va fi transferat la FCSB. Indiferent de ofertele primite de la FCSB, el a hotărât ca niciun jucător să nu plece acolo", a spus David pentru GSP.RO.

 

Știrea inițială:

Potrivit surselor GSP.RO, ieri a avut loc la RIN o şedinţă în care s-au întâlnit preşedintele Alexandru David, antrenorul Vasile Miriuţă, team managerul Ionel Dănciulescu şi alţi colaboratori apropiaţi ai acestora. Subiectul principal de discuţie a fost noua strategie a clubului, fără susţinerea financiară a lui Ionuţ Negoiţă.

Aceştia au dezbătut și despre ce ar putea face pentru a evita ca vreun fotbalist de la Dinamo să fie direcționat spre FCSB. Cert este că şi la vânzarea lui Gnohere toţi cei din club s-au opus, dar ultimul cuvânt l-a avut finanţatorul Ionuţ Negoiţă.

Citește și: 

Replica surprinzătoare a lui Negoiță, întrebat despre transferul lui Nedelcearu la FCSB: "Dacă nu știați"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (39)
ray51
ray51  •  16 Noiembrie 2017, 08:50

Bla-bla-bla. Care noua strategie? Cine s-o faca? Care-i strategul?

1929473360713272
Vaxile Roaita  •  15 Noiembrie 2017, 23:10

La Dinamo, toate ședințele sunt anti-fcsb, pentru că obiectivul lor declarat este “să nu ia Steaua campionatul”——citat din Vasile Miriuță.

zecs93
zecs93  •  15 Noiembrie 2017, 19:14
Postat de kwd2015 pe 15 Noiembrie 2017, 17:22

Neghinita o simti ca vine puscaria. si cum la dimano e obiceiul sa intre fostii patroni la 'ghe', se da la o parte ca ii vine si lui randul si trebuie sa se inscrie in tipar.

Intra la ghe dar macar nu revin in fenomen ca ai vostri, in ce tara normala la cap mai bagi in fotbal puscariasi care au intrat fix din motivu pentru care sunt incontinuare la club !!!

Vezi toate comentariile (39)
Comentează