FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Replica surprinzătoare a lui Negoiță, întrebat despre transferul lui Nedelcearu la FCSB: "Dacă nu știați"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 noiembrie 2017 11:02

Ionuț Negoiță, finanțatorul lui Dinamo, este decis să renunțe la echipa alb-roșie și vrea să vândă tot mai mulți jucători importanți.

După ce l-a cedat pe Valentin Costache la CFR Cluj, Negoiță negociază cu Gigi Becali transferul lui Adam Nemec, 32 de ani. De asemenea, ar fi existat interes stelist și pentru Ionuț Nedelcearu, 21 de ani.

Întrebat despre posibilitatea ca Nedelcearu să ajungă la FCSB, Negoiță a replicat reporterilor, conform Pro TV: "Poate Nemec, nu Nedelcearu! Dar dacă nu știați, eu nu mai sunt la Dinamo".

Gigi Becali anunța ieri că l-a dorit inițial pe Ionuț Nedelcearu (Detalii aici), dar în prezent transferul nu ar mai fi de actualitate. "L-am vrut pe băiat, dar nu știu unde ar putea să mai joace la noi. Nu am discutat pentru Nedelcearu cu Dinamo. Noi il vrem pe Nemec. Rămâne de văzut dacă și el vrea să vină la noi".

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
mosvasile
mosvasile  •  15 Noiembrie 2017, 14:18

Asta e o diversiune marca Becali, ca l-ar interesa Nemec-jucator de 32 de ani- avand si asa prea multi atacanti la fcsb ! Adevarata tinta este fundasul Ionut Nedelcearu-si nu de acum-dupa care vicleanului negustor ii curg balele de vreo 2 ani ! Pentru ca baiatul-"caine pana la moarte"- nu vrea sa se faca "oitza" ,Negoita spera ca dupa scandalul "pus in scena" cu asa zisa betie de la Piatra Neamt-sa ne amintim ca la un moment dat, Hanca a amenintat ca "spune tot" si numai asa,el a fost lasat in pace-ei bine dupa acest scandal,Negoita spera ca Nedelcearu se va scarbi de Dinamo-lui Negoita-si va accepta sa plece oriunde,numai sa plece! Vedeti si voi in ce lume traim! Vom vedea ce va mai fi !

manty_one
manty_one  •  15 Noiembrie 2017, 12:02

Poate Nemec, nu Nedelcearu! Dar dacă nu știați, eu nu mai sunt la Dinamo".Deci in acest moment miman0 e al nimanui!.)))))))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează