FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mai trădează un dinamovist?! Gigi Becali vrea să-i dea o nouă lovitură rivalei

Articol de GSP - Publicat marti, 14 noiembrie 2017 16:17

FCSB s-a înțeles în urmă cu 3 săptămâni cu Dinamo pentru transferul lui Adam Nemec în schimbul a 300.000 de euro (DETALII AICI).

După ce l-a ratat pe Costache, Gigi Becali are de gând să nu mai facă nici un pas greșit. Îl dorește și pe Ionuț Nedelcearu, pe care speră să-l ia la un preț mai bun, profitând de situația în care a ajuns Dinamo.

"L-am vrut pe Nedelcearu, este adevărat, m-am consultat cu oamenii mei, unde să joace? Mai vedem!", a zis Gigi Becali la ProX.

În momentul în care a negociat pentru Adam Nemec, Gigi Becali a pus întrebări legate și de Costache, dar și despre Ionuț Nedelcearu.

Deocamdată cele două părți n-au stabilit ceva clar, sunt doar discuții, urmând ca până în iarnă să se ia o decizie finală.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
cobra_z
cobra_z  •  15 Noiembrie 2017, 08:54

nici costache , nici nemec , nici nedelcearu nu vor ajunge la stana ciobanului...in schimb prin aceste stiri parteneriatul " jijinho-jsp" face profit

zizu
zizu  •  14 Noiembrie 2017, 19:26

o sa intregeasca echipa de drojdieri de la fcsb

jalabert
jalabert  •  14 Noiembrie 2017, 18:02
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Dap. In plus de ce nu are nevoie da in schimb la viitorul in schimbul a ce vrea.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează