FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV / VIDEO Dinamo își ia fotbalist crescut de FC Porto! E specialist la faze fixe: "Nimerește ținta de fiecare dată"

Bura (stânga) într-un duel la un meci pentru Viseu
Bura (stânga) într-un duel la un meci pentru Viseu

Articol de - Publicat joi, 26 mai 2016 20:37

Ioan Andone a dezvăluit pentru GSP.RO că urmărește o serie de 30 de jucători din care va alege cele mai bune soluții pentru a-i aduce la Dinamo.

Printre ei se numără și un fundaș de 1.94 portughez, Miguel Ângelo Marques Granja, pe scurt Bura. Fotbalistul de 27 de ani joacă la Académico de Viseu, formație din a doua ligă portugheză, care a terminat pe locul 17, cu doar două puncte peste echipele care au retrogradat.

Cotat la 400.000 de euro, Bura a înscris de 5 ori în 35 de meciuri în acest sezon, iar specialiștii din Portugalia au numai cuvinte de laudă la adresa lui.

"E unul dintre cei mai buni fundași din Portugalia. Ar face față fără probleme în România. Pasează foarte bine, dar se și apără excelent. E un lider în teren. Un jucător periculos la loviturile libere. Nimerește ținta de fiecare dată când are ocazia", l-a caracterizat un specialist din Portugalia pentru GSP.RO.

Bura și-a făcut junioratul la Leixoes, Infesta și FC Porto. A mai trecut în cariera sa pe la echipe precum Gil Vicente, Penafiel, Beira Mar și Chaves. A jucat de asemenea pentru toate grupele de tineret ale Portugaliei.

Fotbalistul se află pe lista scurtă a lui Andone și urmează să i se facă o ofertă oficială. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (100)
1745flo
1745flo  •  27 Mai 2016, 11:18
Postat de fibra pe 27 Mai 2016, 09:37

E unul din cei mai buni fundasi din Portugalia,dar joaca la o echipa care s-a salvat de la retrogradarea in liga 3. Logica "beton".

Lasa ca si Varela a venit din liga a doua portugheza la nea Cocean, ca mai apoi sa il dea pe bani grei ciobanului la defuncta steoaea!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1745flo
1745flo  •  27 Mai 2016, 11:13
Postat de dinamo100 pe 27 Mai 2016, 08:33

As fi foarte curios sa stiu cum l-a urmarit Andone pe acest jucator din liga 2 portugheza! Probabil ca a primit niste dvd-uri cu fazele lui cele mai reusite, va dati seama...

Pai n-auzi ce a zis specialistul ala portughez, ca e piesa? Ar mintii portughejii?;-)

fibra
fibra  •  27 Mai 2016, 09:37

E unul din cei mai buni fundasi din Portugalia,dar joaca la o echipa care s-a salvat de la retrogradarea in liga 3. Logica "beton".

Vezi toate comentariile (100)
Comentează