FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA

EXCLUSIV Wellington s-a întîlnit cu suporterul rapidist care a aruncat cu banana în el » I-a făcut chiar şi un cadou! Declaraţia lui Wellington

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 08 octombrie 2014 17:45

La ultimul meci din campionat dintre Chiajna şi Rapid nu s-a înscris nici un gol, iar partida a fost umbrită de un incident nefericit, cînd un suporter rapidist a aruncat cu o banană în fotbalistul ilfovenilor, Wellington.

Costache Iacob, fanul rapidist care a făcut gestul nefericit, s-a întîlnit cu fotbalistul Chiajnei la un restaurant, fără ca nici unul dintre reprezentanţii celor două cluburi să ştie.

Cei doi s-au împăcat, Wellington acceptîndu-i scuzele, mai mult decît atît, fotbalistul Concordiei i-a oferit suporterului un tricou cu autograful său.

”M-am întînlit cu el şi şi-a cerut scuze. Asta e cel mai important, că a recunoscut şi că şi-a cerut scuze. Mi-a părut un om bun, dacă era rău, nu recunoştea că a greşit. Cînd mi s-a propus să mă întînlesc cu el, am ezitat. Dar m-am mai gîndit şi am zis că e mai bine să ne întînlim. Nu am nimic personal cu el. Înţeleg dacă suporterii adverşi mă înjură şi mă fluieră, dar nu să arunce cu banane. Îmi pare rău că Rapid a primit suspendare şi nu e corect. Acum sînt fericit că s-a terminat totul şi vreau să mă gîndesc la cariera mea, să dau goluri”, a declarat Wellington la LookTV.

Ieri, oficialii Rapidului s-au dezis de fanul care a făcut gestul stupid şi au emis un comunicat de presă: "Ne dezicem de gestul spectatorului, ne pare rău de ce s-a întîmplat la meciul contra Chiajnei. Sîntem alături de Wellington şi-l asigurăm de toată simpatia noastră. Sîntem convinşi că toţi suporterii rapidişti sînt în asentimentul nostru”.

Citeşte şi: Moment incredibil la Chiajna » Gesturi rasiste ale fanilor rapidişti! Wellington, în lacrimi: "Nu sînt maimuţă! Nu sîntem la ZOO"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (63)
andytheblue
andytheblue  •  08 Octombrie 2014, 23:46
Postat de badeadorian pe 08 Octombrie 2014, 22:35

Uite ca sunt de acord cu tine !!!

E treaba ta !

badeadorian
badeadorian  •  08 Octombrie 2014, 22:35
Postat de andytheblue pe 08 Octombrie 2014, 22:16

Atata nebunie cu banana asta domne :))) Dar mai terminati odata !!!! Gestul asta(sa arunci cu banane) dovedeste ca omul asta, este un om slab fara pic creier !

Uite ca sunt de acord cu tine !!!

andytheblue
andytheblue  •  08 Octombrie 2014, 22:16

Atata nebunie cu banana asta domne :))) Dar mai terminati odata !!!! Gestul asta(sa arunci cu banane) dovedeste ca omul asta, este un om slab fara pic creier !

Vezi toate comentariile (63)
Comentează