FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CS U CRAIOVA 1-0

Explicația din spatele succesului neașteptat al Astrei cu Craiova: "Acolo s-a făcut diferența"

Articol de GSP - Publicat luni, 23 aprilie 2018 22:46

Takayuki Seto, 32 de ani, marcatorul unicului gol al Astrei din meciul cu U Craiova, scor 1-0 (Detalii AICI), spune că sistemul schimbat de Gigi Mulțescu a reprezentat secretul din spatele succesului giurgiuvenilor.

"Nu contează cine marchează. Cred că am surprins cu noul sistem de joc, n-am lăsat-o pe Craiova să joace. Noi am pregătit bine meciul. Ei joacă cu 3 fundași centrali și în atac sunt 3 jucători de mare viteză.

E bine că ne-a ieșit și nouă sistemul cu trei fundași centrali.

Acum urmează un meci foarte greu cu Poli Iași", a declarat Seto la Look TV.

"Nea Gigi (n.r. Mulțescu) a pregătit foarte bine meciul. Ne-a surprins că am jucat cu 3 fundași. Craiova mi s-a părut puțin obosită"
Alexandru Stan, căpitanul Astrei

Etapa a 6-a din play-off

clasament

Etapa a 6-a din play-out

sepsi

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
169060557063831
Stefan Anghel  •  23 Aprilie 2018, 23:16

dan pinalti va fi amendat pt acuzatiile aduse adversarilor si arbitrilor,sau la cfr nu se pune ?! ar trebui suspendat pe viata din fotbalul romnesc...lpf si frf sa-i ceara socoteala lui pinalty pt acuzatii,ori vii cu dovezi,ori la capsuni tata !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează