FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Fabbiani: "Mă entuziasmează oferta Stelei, chiar dacă voi fi înjurat la CFR!". Ar fi un transfer reuşit?

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 februarie 2010 00:00

Fostul atacant al lui CFR Cluj şi al lui River Plate, Christian Fabbiani, se declară încîntat de posibilitatea de a veni la Steaua şi spune că aşteaptă doar un semn pentru a şti dacă se întoarce sau nu în Liga I.

"Ştiu că cei de la Steaua au discutat cu agenţii mei şi adevărul e că nu mai vreau să joc în Argentina. Sînt foarte entuziasmat de posibilitatea de a ajunge în Ghencea! Ştiu că fanii lui CFR mă vor înjura dacă voi semna cu una dintre marile rivale, însă oferta este extrem de interesantă!", a spus Fabbiani într-un interviu acordat postului de televiziune TyC Sports.

Liber de contract după ce şi-a reziliat acordul cu CFR Cluj, Christian Fabbiani a mai negociat recent cu Argentinos Juniors, Huracan şi Metalist Harkov, dar nici una dintre variante nu s-a concretizat.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (42)
 •  27 Februarie 2010, 20:31

A fost aplaudat Trica la stadion la sfarsitul meciului. Nu mai vorbim cat de injurat a fost de fiecare data cand dadea in minge. Ca la usa cortului.

 •  26 Februarie 2010, 23:05
Postat de vlad_steaua_1986 pe 26 Februarie 2010, 12:36

Cateva mentiuni : 1. CFR nu e rivala Stelei, e o echipa artificiala, fara fani reali, fara istorie, nu are cum sa fie rivala Stelei. 2. Nu tot fratioru asta rubensian, a zis ca n-ar mai juca in romania indiferent de consecinte 3. Minim 15 kg trebuie sa slabeasca ca sa poata fi luat in serios ca jucator de fotbal 4. Daca ar costa pana in 300.000 de euro si ar indeplini conditia 3, poate ar fi o treaba

Echipa artificiala e Steaua, creata de tancurile lui Stalin. Care e simbolul comunismului? STEAUA(cu 5 colturi)!!! CFR are suporteri, care nu se dau in stamba precum cei ai Stelei!!! Ar trebui sa vi se suspende din nou terenul, insa Mitica va iubeste!!!

ronaldo666
ronaldo666  •  26 Februarie 2010, 15:25

stiu k ciobanului vroia sa il aduk la steaua de cand juk la cfr dar la noi problema e in apararae:|

Vezi toate comentariile (42)
Comentează