FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Faceți loc, vin indienii! 50% din acțiunile lui Dinamo ar putea fi preluate de investitori indieni: "Au afaceri la Cluj"

foto: Cristi Preda
foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 octombrie 2016 12:16

Ionuț Negoiță a afirmat în repetate rânduri că ar fi dispus să cedeze din acțiunile clubului în caz că cineva potent financiar ar fi dispus să investească la Dinamo.

Dorința lui Negoiță pare să prindă contur, zilelea acestea apărând tot mai des informația că un grup de afaceriști indieni ar dori să investească la Dinamo.

Vestea a fost confirmată și de Dinu Gheorghe, fostul președinte al lui Dinamo.

"E vorba despre nişte oameni de afaceri din India, ce au deja afaceri în Romania, la Cluj. Sunt niste oameni cu o forţă financiară considerabilă. Sunt implicați în fotbal şi în India, unde au academii de fotbal.

Vor să vină la Dinamo şi ar prelua 50% din acţiunile clubului, iar Ionuţ Negoiţă şi-a dat acordul să vândă", a declarat Dinu Gheorghe, în direct la TV Digi Sport.

Adrian Mutu pare să aibă un rol important în intermedierea acestei afaceri, mai ales că acesta a rămas în relații bune cu indienii după experiența de la Pune City, din 2015.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (107)
zecs93
zecs93  •  23 Octombrie 2016, 00:25
Postat de ticbis pe 22 Octombrie 2016, 16:53

Indienii or fi bagat bani foarte multi in campionatul lor, insa degeaba: India este printre cele mai slabe nationale de fotbal din zona asiatica, iar echipele lor de club sunt carne de tun pentru absolut toate cluburile asiatice. Sunt indieni cu bani, asa cum sunt si machedoni cu bani, dar asta nu garanteaza succesul lui Dinamo in sportul asta! Eu va cred ca sunteti disperaqti si ati infuleca pe nemestecate orice ***, ***... ***! In rest, noi ne radem...:))!

Prostea sti macar ce jucatori joaca in campionatu indiei ?? iti spun ceva: Ljungberg,pires, del piero,capdevilla,trezeguet,canavarro... pai cand vreodata va avea fcsb jucatori ca astea cu C.V-uri colosale jucand la cele mai bune echipe din lume ??? uite aici linku ca sigur nu vei crede: *** PROSTOVANI MARI FCSBISTI, si-ar dori si ei un indian bogat !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  23 Octombrie 2016, 00:06

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  23 Octombrie 2016, 00:02

Asta e o stire de acum o saptamana cand a fost invitat Dinu Gheorghe si a fost sunat si Mutu dupaia si a confirmat si el !!! Mai nou, indianu care va prelua Dinamo a facut ieri un audit asteptand zilele astea sa vada daca va prelua doar 50 la suta din actiuni sau va fi actionar majoritar cumparand tot clubu de la Negoita !!! Pe asta nu o stiati, deja tremura carnea pe *** :)))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (107)
Comentează